Jollein inbakerdoeken

Baker je kindje op een veilige manier in met een Jollein inbakerdoek. Van Jollein verkopen wij vaak inbakerslaapzakjes. Dankzij deze handige Jollein inbakerdoeken is de kans op fout inbakeren nihil. Je legt de beentjes van je kindje in de inbakerslaapzak en drapeert de bovenste flappen om het bovenlijf van je kindje heen. Dat is zo eenvoudig als het maar kan. Lees meer...

Waarom een Jollein inbakerdoek?

In een Jollein inbakerdoek voelt je kindje zich heerlijk warm en geborgen. Daarnaast voorkomt een Jollein inbakerdoek dat je kindje ongecontroleerde bewegingen met de armpjes maakt. Sommige kindjes kunnen door het ongecontroleerd bewegen van de armpjes maar niet in slaap komen. Een Jollein inbakerdoek biedt dan uitkomst.

Met materiaal van Jollein inbakerdoeken

Jollein inbakerdoeken zijn gemaakt van heerlijke, zachte stoffen, zoals jersey. Het voordeel van jersey is ook dat het luchtdoorlatend is. Wacht niet langer en bestel vandaag nog een handige en comfortabele Jollein inbakerdoek online via onze webshop en maak gebruik van onze aantrekkelijke bezorgservice.Lees minder...
3 Resultaten
 • Quick view

  Jollein Stargaze Multidoek Hydrofiel Large 2 Stuks

  De stijlvolle Jollein Stargaze Multidoek Hydrofiel Large 2 Stuks wordt geleverd per 2 stuks zodat je er lang plezier van hebt. De doeken zijn geschikt voor verschillende doeleinden en voelen heerlijk zacht aan.
  14,99
 • Quick view

  Jollein Wild Flowers Inbakerdoek 0-3 Mnd

  Met de Jollein Wild Flowers Inbakerdoek 0-3 Mnd voelt je kindje zich warm en geborgen. De inbakerdoek voelt comfortabel aan en beschikt over een ritssluiting zodat je je kindje eenvoudig kan inbakeren.
  24,99
 • Quick view

  Jollein Goose Inbakerdoek 0-3 Mnd

  Met de stijlvolle Jollein Goose Inbakerdoek 0-3 Mnd voelt je kindje zich warm en geborgen. De inbakerdoek voelt comfortabel aan en beschikt over een ritssluiting zodat je je kindje eenvoudig kan inbakeren.
  24,99
3 Resultaten
Trustpilot