Meyco inbakerdoeken

Baker je kindje op een veilige manier in met een Meyco inbakerdoek. Het gebruik van een Meyco swaddle of inbakerdoek is heel eenvoudig én de kans op verkeerd inbakeren is nihil. Je legt je kindje in de Meyco swaddle en doet de klittenband sluiting dicht. Meyco inbakerdoeken zijn een aanrader voor ieder die zijn of haar kind op een gemakkelijke en veilige manier wil inbakeren.

Lees meer...

Het comfort van een Meyco inbakerdoek

Baby’s maken soms ongecontroleerde bewegingen met hun armpjes, waardoor ze zichzelf wakker houden. Een Meyco inbakerdoek voorkomt dit. Veel baby’s kunnen beter slapen als ze ingebakerd zijn. Verder voelt een Meyco inbakerdoek heel comfortabel aan voor je kindje. De meeste Meyco inbakerdoeken zijn gemaakt van honderd procent katoen.

Over Meyco

Naast Meyco inbakerdoeken verkopen wij ook andere textielproducten van Meyco voor je kindje. Ons assortiment van Meyco is heel uitgebreid. Wij verkopen onder meer wiegdekens, kruikenzakken, slaapzakken, aankleedkussenhoezen, voetenzakken en autostoelhoezen van Meyco. Van Meyco verkopen wij verschillende collecties textielproducten. Alle items van één collectie passen heel mooi bij elkaar qua kleur en design. Het is leuk om de kamer van je kindje in te richten met meerdere items van dezelfde collectie, zodat alles mooi één geheel vormt. Onze Meyco dekens zijn verkrijgbaar in verschillende formaten, zodat je altijd wel een Meyco deken vindt die perfect past bij het bedje van je kindje. Meyco inbakerdoeken en andere items van Meyco zijn online te bestellen via Babypark.nl. Bij Babypark profiteer je van de Laagste Prijsgarantie en een snelle levering. Als jouw online order en betaling ons vandaag nog vóór 20.00 uur bereikt, doen wij de bestelde artikelen meteen op de post. Jij krijgt deze dan meestal de volgende dag thuisgestuurd. Dit is alleen mogelijk als de bestelde artikelen bij ons op voorraad zijn.

Lees minder...
6 Resultaten
 • Quick view

  Meyco Animal Swaddle Inbakerdoek

  Met de Meyco Animal Swaddle Inbakerdoek voelt je kindje zich warm en geborgen. De inbakerdoek voelt comfortabel aan en beschikt over een klittenbandsluiting zodat je je kindje eenvoudig kan inbakeren.

  Normale prijs: 12,55

  Special Price 10,47

 • Quick view

  Meyco Dots Swaddle Inbakerdoek

  Met de Meyco Dots Swaddle Inbakerdoek voelt je kindje zich warm en geborgen. De inbakerdoek voelt comfortabel aan en beschikt over een klittenbandsluiting zodat je je kindje eenvoudig kan inbakeren.
 • Quick view

  Meyco Cheetah Swaddle Inbakerdoek

  Met de Meyco Cheetah Swaddle Inbakerdoek voelt je kindje zich warm en geborgen. De inbakerdoek voelt comfortabel aan en beschikt over een klittenbandsluiting zodat je je kindje eenvoudig kan inbakeren.
 • Quick view

  Meyco Snake Swaddle Inbakerdoek

  Met de Meyco Snake Swaddle Inbakerdoek voelt je kindje zich warm en geborgen. De inbakerdoek voelt comfortabel aan en beschikt over een klittenbandsluiting zodat je je kindje eenvoudig kan inbakeren.
 • Quick view

  Meyco Zebra Swaddle Inbakerdoek

  Met de Meyco Zebra Swaddle Inbakerdoek voelt je kindje zich warm en geborgen. De inbakerdoek van Meyco voelt comfortabel aan en beschikt over een klittenbandsluiting zodat je je kindje eenvoudig kan inbakeren.
 • Quick view

  Meyco Panter Swaddle Inbakerdoek Neutral

  Met de Meyco Panter Swaddle Inbakerdoek Neutral voelt je kindje zich warm en geborgen. De inbakerdoek voelt comfortabel aan en beschikt over een klittenbandsluiting zodat je je kindje eenvoudig kan inbakeren.
  13,95
6 Resultaten