KidsDepot kruikenzak

 

Maak jouw kruik compleet met een passende kruikenzak. Een hip merk van meubel- en kinderaccessoires is KidsDepot. Alle KidsDepot kruikenzakken zijn stuk voor stuk met grote zorg en toewijding ontworpen. Dat zie je meteen!

Lees meer...

 

Sfeervol

KidsDepot ontwerpt sfeervolle accessoires voor de kinderkamer. Alle KidsDepot producten zijn onderling heel gemakkelijk te combineren. Zoek op deze pagina de leukste KidsDepot kruikenzak uit en bestel deze via Babypark.nl.

 

Snel thuisbezorgd

Wij vinden het belangrijk dat jij je bestelling zo snel mogelijk in huis heb. Wij doen er dan ook alles aan om jouw bestelling zo snel mogelijk bij je thuis te bezorgen. Indien jij op een werkdag nog vóór 20.00 uur je bestelling doet, ontvang jij de kruikenzak meestal al de volgende dag. Voorwaarde is dat je ook direct online betaalt en het artikel bij ons op voorraad is.

Lees minder...
2 Resultaten
 • Quick view

  KidsDepot Kruikenzak Naturals

  De KidsDepot kruikenzak van de serie Naturals is geschikt voor een standaard kruik en het houdt de warmte goed vast. De zak is gemaakt van hoogwaardige materialen, en kan uitgewassen worden in de wasmachine. Voorzien van lintjes, waarmee je de kruikenzak kunt dicht strikken.
  19,95
 • Quick view

  KidsDepot Kruikenzak Wieber Pink

  De KidsDepot kruikenzak van de serie Wieber is geschikt voor een standaard kruik en het houdt de warmte goed vast. De zak is gemaakt van hoogwaardige materialen, en kan uitgewassen worden in de wasmachine. Voorzien van lintjes, waarmee je de kruikenzak kunt dicht strikken.
  19,95
2 Resultaten