Kidsmill kruikenzak

Het lichaam van je kindje kan de eigen temperatuur nog niet zelf regelen. Zorg daarom dat je kindje het niet te koud heeft en verwarm de wieg of het ledikant met een kruik. Leg de kruik voor de veiligheid in een kruikenzak. Op deze pagina vind je de kruikenzakken van Kidsmill. Deze zijn van goede kwaliteit en zien er ook nog eens heel leuk uit.

Lees meer...

Houdt de warmte vast

Kidsmill kruikenzakken houden de warmte lange tijd vast. Dat is natuurlijk erg belangrijk. Op deze pagina vind je ons actuele aanbod. De Kidsmill kruikenzakken zijn geschikt voor een standaard formaat kruik.

Gemakkelijk uitwasbaar

Zijn de Kidsmill kruikenzakken vies, dan was je deze gemakkelijk uit in de wasmachine. Voor gedetailleerde informatie verwijzen wij je naar de productbeschrijving. Bestel vandaag nog de kruikenzak van jouw wensen online via Babypark.nl.

Lees minder...
1 Resultaten
  • Quick view

    Kidsmill Knitted Kruikenzak Pink

    De Kidsmill Knitted kruikenzak is geschikt voor een standaard kruik en houdt de warmte goed vast, zo blijft je kindje goed op temperatuur. De kruikenzak is gemaakt van zachte materialen en wasbaar in de wasmachine.

    27,95

    14,69

1 Resultaten