Aerosleep kussens & hoezen

 

Laat je kindje veilig en hygiënisch slapen op een Aerosleep babykussen en een Aerosleep babykussenhoes. Het is belangrijk om een Aerosleep babykussen te combineren met een Aerosleep babykussenhoes, om zo het beste resultaat te krijgen. Zowel Aerosleep babykussens als Aerosleep babykussenhoezen zijn heel luchtdoorlatend. Gebruik je een ander kussensloop over een Aerosleep babykussen, dan heeft dit ook weer gevolgen voor de luchtdoorlaatbaarheid.

 

Lees meer...

Aerosleep babykussens en Aerosleep babykussenhoezen zijn veilig

Aerosleep kussens & hoezen hebben een innovatieve 3D-honningraatstructuur, waardoor je kindje ongehinderd kan ademhalen, ook als het op de mond of neus ligt. De warme lucht van het gezicht en de nek van je kindje worden afgevoerd en de frisse lucht vanuit de omgeving komt hiervoor in de plaats. De warmte van het hoofd, de nek en de ademhaling van je kindje verdampt moeiteloos. Hierdoor komt je kindje niet in ademnood, wat de veiligheid in bed natuurlijk vergroot. Deze werking van de 3D-honingraatstructuur is bevestigd door onderzoeken en testen van onafhankelijke onderzoekscentra.

 

Aerosleep babykussens en Aerosleep babykussenhoezen zijn hygiënisch

De 3D-honingraatstructuur zorgt ook voor een betere hygiëne in bed. Je kindje zal minder snel zweten en wordt dus ook niet snel badend in het zweet wakker. Daarnaast zijn Aerosleep babykussens en Aerosleep babykussenhoezen ook op hoge temperatuur uitwasbaar, meestal op maximaal 60°C. Wacht niet langer en bestel direct online Aerosleep babykussens en een Aerosleep babykussenhoezen online via onze webshop. Wij bezorgen jouw aankoop zo snel mogelijk bij je thuis, in veel gevallen zelfs al de volgende dag. Indien jouw online order en betaling vandaag nog vóór 20.00 uur bij ons binnen zijn, dan bezorgen wij de Aerosleep babykussens en Aerosleep babykussenhoezen in de meeste gevallen morgen al. Dit is alleen mogelijk als de bestelde producten bij ons op voorraad zijn. Bij Babypark profiteer je van een snelle bezorging en de Laagste Prijsgarantie.Lees minder...
5 Resultaten
 • Quick view

  Aerosleep Kussen

  Een veilig Aerosleep kussen met open 3D-structuur waarop het hoofdje van je kindje comfortabel ligt. Het kussen beschikt over 2 vulling om samen of apart te gebruiken.

  39,99

  29,99

 • Quick view

  Aerosleep Kussensloop 60 x 70 cm

  Een kussensloop waar de lucht vrij door circuleert. De warme lucht van het gezicht en de nek wordt afgevoerd, de frisse lucht vanuit de omgeving aangebracht.
  34,99
 • Quick view

  Aerosleep Kussensloop Medium 35 x 50 cm

  Een veilig Aerosleep kussensloop met open 3D-structuur waarop het hoofdje van je kindje comfortabel ligt. De kussensloop is speciaal gemaakt voor het Aerosleep kussen en gemaakt van 100% polyester.
  12,50
 • Quick view

  Aerosleep Kussensloop Coolmax 60 x 70 cm

  De Aerosleep kussensloop Coolmax is ideaal als je veel transpireert en het kussen nat wordt. De sloop is ventilerend, waardoor het overmatig transpireren afneemt. Geschikt voor alle soorten kussens met afmetingen van 60 x 70 cm.

  44,95

  42,95

 • Quick view

  Aerosleep Kussensloop Small 30 x 46 cm

  Een veilig Aerosleep kussensloop met open 3D-structuur waarop het hoofdje van je kindje comfortabel ligt. De kussensloop is speciaal gemaakt voor het Aerosleep kussen en gemaakt van 100% polyester.
  9,99
5 Resultaten