Aerosleep kussens

Dankzij de open 3D-structuur van Aerosleep kussens en kussenslopen, heeft je kindje een veilige en hygiënische slaapomgeving. Hieronder lees je meer over de veiligheid van een Aerosleep kussensloop of kussen. Op deze pagina vind je ons complete assortiment kussens en kussenslopen van Aerosleep.

Lees meer...

Een veilig baby kussen van Aerosleep

De 3D-structuur van een Aerosleep kussensloop zorgt voor een goede luchtdoorlaatbaarheid. Ligt je kindje met het mondje of neusje op het kussen met een Aerosleep kussensloop, dan kan het vrij blijven ademen. Hetzelfde geldt voor een Aerosleep kussen. Een veilig baby kussensloop of een veilig baby kussen van Aerosleep bezorgt je als ouder heel wat gemoedsrust. Verder is een Aerosleep kussensloop of kussen vaak zodanig gemaakt, dat het goed vocht opneemt. Vocht dringt door naar een laag van het kussensloop dat het vocht absorbeert. Dit geeft extra comfort en komt ook de hygiëne ten goede.

Over Aerosleep

Het doel van Aerosleep is een veilige slaapomgeving voor je kindje. Het bedrijf Aerosleep bestaat al meer dan twintig jaar. Aerosleep begon met het maken van een veilige matrasbeschermer. Inmiddels is het assortiment flink uitgebreid. Op onze webshop tref je allerlei artikelen van Aerosleep aan. Bij ons kun je niet alleen terecht voor Aerosleep kussens, maar ook voor matrassen, matrasbeschermers, hoeslakens en bedbumpers. Alle producten van Aerosleep zijn onderwerpen aan wetenschappelijke testen om te garanderen dat je kindje ook echt veiliger zal slapen met Aerosleep producten. Innovatie is een belangrijk speerpunt van Aerosleep. Lopende onderzoeken rondom veilig slapen worden door Aerosleep op de voet gevolgd. Op basis hiervan komt Aerosleep steeds weer met nieuwe producten of past bestaande producten aan zodat deze nóg veiliger zijn. Jouw gewenste kussensloop of kussen van Aerosleep bestel je eenvoudig online via onze webshop. Je profiteert hiermee van de Laagste Prijsgarantie. Hierdoor weet je zeker dat je nooit teveel betaalt. De bestelde artikelen bezorgen wij zo snel mogelijk bij je thuis. Wij vinden het belangrijk de je meteen van je aankoop kunt genieten.

Lees minder...
3 Resultaten
 • Quick view

  Aerosleep Kussensloop Small 30 x 46 cm

  Een veilig Aerosleep kussensloop met open 3D-structuur waarop het hoofdje van je kindje comfortabel ligt. De kussensloop is speciaal gemaakt voor het Aerosleep kussen en gemaakt van 100% polyester.
  10,95
 • Quick view

  Aerosleep Kussen

  Een veilig Aerosleep kussen met open 3D-structuur waarop het hoofdje van je kindje comfortabel ligt. Het kussen beschikt over 2 vulling om samen of apart te gebruiken.

  39,99

  29,95

 • Quick view

  Aerosleep Kussensloop Medium 35 x 50 cm

  Een veilig Aerosleep kussensloop met open 3D-structuur waarop het hoofdje van je kindje comfortabel ligt. De kussensloop is speciaal gemaakt voor het Aerosleep kussen en gemaakt van 100% polyester.
  12,95
3 Resultaten
Trustpilot