5 Resultaten
  • Quick view Aerosleep Kussen

    Aerosleep Kussen

    Uit voorraad leverbaar

    39,99

    29,99

5 Resultaten

Aerosleep kussens & hoezen

 

Laat je kindje veilig en hygiënisch slapen op een Aerosleep babykussen en een Aerosleep babykussenhoes. Het is belangrijk om een Aerosleep babykussen te combineren met een Aerosleep babykussenhoes, om zo het beste resultaat te krijgen. Zowel Aerosleep babykussens als Aerosleep babykussenhoezen zijn heel luchtdoorlatend. Gebruik je een ander kussensloop over een Aerosleep babykussen, dan heeft dit ook weer gevolgen voor de luchtdoorlaatbaarheid.

 

Aerosleep babykussens en Aerosleep babykussenhoezen zijn veilig

Aerosleep kussens & hoezen hebben een innovatieve 3D-honningraatstructuur, waardoor je kindje ongehinderd kan ademhalen, ook als het op de mond of neus ligt. De warme lucht van het gezicht en de nek van je kindje worden afgevoerd en de frisse lucht vanuit de omgeving komt hiervoor in de plaats. De warmte van het hoofd, de nek en de ademhaling van je kindje verdampt moeiteloos. Hierdoor komt je kindje niet in ademnood, wat de veiligheid in bed natuurlijk vergroot. Deze werking van de 3D-honingraatstructuur is bevestigd door onderzoeken en testen van onafhankelijke onderzoekscentra.

 

Aerosleep babykussens en Aerosleep babykussenhoezen zijn hygiënisch

De 3D-honingraatstructuur zorgt ook voor een betere hygiëne in bed. Je kindje zal minder snel zweten en wordt dus ook niet snel badend in het zweet wakker. Daarnaast zijn Aerosleep babykussens en Aerosleep babykussenhoezen ook op hoge temperatuur uitwasbaar, meestal op maximaal 60°C. Wacht niet langer en bestel direct online Aerosleep babykussens en een Aerosleep babykussenhoezen online via onze webshop. Wij bezorgen jouw aankoop zo snel mogelijk bij je thuis, in veel gevallen zelfs al de volgende dag. Indien jouw online order en betaling vandaag nog vóór 20.00 uur bij ons binnen zijn, dan bezorgen wij de Aerosleep babykussens en Aerosleep babykussenhoezen in de meeste gevallen morgen al. Dit is alleen mogelijk als de bestelde producten bij ons op voorraad zijn. Bij Babypark profiteer je van een snelle bezorging en de Laagste Prijsgarantie.