Bumbo kussens

Een Bumbo kussen voelt heel comfortabel aan. Veel Bumbo kussens zijn innovatief en voor meerdere doeleinden te gebruiken. Kijk snel verder welk Bumbo kussen jij of je kindje heel goed kunnen gebruiken. Op deze pagina tref je al onze Bumbo kussens aan.

Lees meer...

Een multifunctioneel Bumbo kniekussen

Een Bumbo kniekussen is ideaal om je knieën op te leggen terwijl je je kindje in bad doet. Ook je kindje kan het als kniekussen gebruiken, bijvoorbeeld als het op de salontafel aan het spelen is. Tegelijkertijd is een Bumbo kniekussen voor je kindje ook heel comfortabel om op te zitten. Meestal is een Bumbo kniekussen gemaakt van katoen en Elastomeer. In de meeste gevallen is een Bumbo kniekussen prima bestand tegen de wasmachine. Bumbo kniekussens zijn vaak verkrijgbaar in meerdere kleuren die helemaal van deze tijd zijn.

Over Bumbo

Van het merk Bumbo verkopen wij allerlei producten die het leven van je kleintje een stuk gemakkelijker maken. Op onze webshop vind je bijvoorbeeld handige stoelverhogers, opstapjes en toilettrainers. Veel van deze producten zijn verkrijgbaar in diverse, vrolijke kleuren. Kinderen houden immers van kleur. Bumbo producten zijn van goede kwaliteit. Verder voldoen deze aan de veiligheidsnormen. Bumbo kussens bestel je eenvoudig online via Babypark.nl. Online shoppen heeft veel voordelen. Thuis of waar je ook bent, zoek jij het Bumbo kussen van jouw wensen uit. Bij Babypark profiteer je van de Laagste Prijsgarantie, zodat je nooit teveel betaalt. Wij bezorgen je aankoop zo snel mogelijk bij je thuis, zodat je meteen van je aankoop kunt genieten. Als wij jouw online order en betaling vandaag nog vóór 20.00 uur ontvangen, krijg jij het kussen in de meeste gevallen de volgende dag al thuisbezorgd. Voorwaarde is wel dat het bestelde product bij ons op voorraad is.

Lees minder...
1 Resultaten
  • Quick view

    Bumbo Elipad Kniekussen

    Een Bumbo Elipad kniekussen is geschikt voor jong en oud. Voor volwassenen erg handig om op je knieën je kindje in bad te doen zonder dat het pijnlijk wordt. Erg handig dus!
    17,90
1 Resultaten
Trustpilot