Ducky Dons kussens & hoezen

Laat je kindje slapen op een comfortabel donskussen van Ducky Dons. Een Ducky Dons kussen voldoet aan strenge normen op het gebied van kwaliteit en veiligheid. De kussens zijn gewaarmerkt met diverse kwaliteitskeurmerken. Op deze pagina vind je ons actuele aanbod Ducky Dons kussens.

Lees meer...

Een gerecycled donskussen van Ducky Dons

Een donskussen van Ducky Dons is een goede kwaliteit binnenkussen. Je gebruikt het kussen in combinatie met een extra kussensloop. Het Ducky Dons binnenkussen bevat duurzaam, gerecyclede dons en veren. Deze veren zijn heel schoon en hebben dezelfde eigenschappen als nieuw dons en veren. Ducky Dons is het enige bedrijf in Nederland dat dekbedden en kussens met dons en veren volledig recyclet. Met het kopen van een Ducky Dons binnenkussen met dons en veren, draag je bij aan een beter milieu.

Over Ducky Dons

Ducky Dons is een Nederlands bedrijf van goede kwaliteit kussens met honderd procent natuurlijk dons en veren. De kussens zijn niet alleen gemaakt van gerecycled materiaal, maar ook van materiaal dat biologisch afbreekbaar is. Elk Ducky Dons kussen heeft een certificaat volgens de Responsible Down Standard (RDS). Een Ducky Dons kussen met veren of dons is online te bestellen via onze webshop. Dankzij onze Laagste Prijsgarantie weet je zeker dat je niet teveel betaalt. Jij krijgt het bestelde kussen zo snel mogelijk thuisgestuurd. Wij vinden het belangrijk dat je direct van het Ducky Dons kussen kunt genieten. Als wij jouw online order en betaling vandaag nog vóór 20.00 uur ontvangen, doen wij het kussen meteen op de post. In de meeste gevallen krijg jij het kussen dan morgen al thuisgestuurd. Voorwaarde is wel dat het bestelde Ducky Dons kussen met veren of dons bij ons op voorraad is.

Lees minder...
2 Resultaten
 • Quick view

  Ducky Dons Veren Binnenkussen 40 x 40 cm

  Het Duck Dons Veren Binnenkussen is gevuld met eendenveren. Hierdoor voelt het kussen stevig aan en behoud het zijn vorm. Het binnenkussen wordt geleverd exclusief kussenhoes.
  6,50
 • Quick view

  Ducky Dons Veren Binnenkussen 45 x 45 cm

  Het Duck Dons Veren Binnenkussen is gevuld met eendenveren. Hierdoor voelt het kussen stevig aan en behoud het zijn vorm. Het binnenkussen wordt geleverd exclusief kussenhoes.
  8,60
2 Resultaten