Polydaun kussens & hoezen

Koop een comfortabel Polydaun kussen dat is toegepast op jouw behoeften. Heb je last van overmatig zweten? Dan is een Polydaun kussen van speciaal materiaal dat goed vocht afvoert, een aanrader. Heb een huisstofmijtallergie? Zoek dan hier een anti-allergisch kussen van Polydaun uit. Wij verkopen ook Polydaun kussens met een katoenen tijk die speciaal ontwikkeld zijn voor kinderen. Deze Polydaun kinderkussens hebben vaak de afmetingen van 60 x 70 cm.

Lees meer...

Een anti-allergisch kussen van Polydaun

Een anti-allergisch kussen van Polydaun heeft vaak een lyocell tijk. Hierdoor word je optimaal beschermd tegen huisstofmijt. Een anti-allergisch kussen van Polydaun voelt heel prettig aan en is dan ook een echte aanrader.

Over Polydaun

Van het merk Polydaun verkopen wij onder andere beddengoed. Het is een aanrader om jouw gewenste Polydaun kussen aan te vullen met comfortabel Polydaun beddengoed dat is aangepast aan jouw wensen en behoeften. Denk bijvoorbeeld aan anti-allergische seizoensdekbedden of dunne zomerdekbedden met een zachte tijk van katoen. Het bedrijf Polydaun maakt veel gebruik van innovatieve technieken. Zo ontwikkelde het bedrijf een 3D-Polarsoft®-vulling van dekbedden en kussens die bijzonder duurzaam, slijtvast en soepel is. Bovendien heeft deze vulling een goede isolatiewaarde. Naast Polydaun dekbedden verkopen wij meestal ook Polydaun matrasbeschermers en moltons. Jouw gewenste Polydaun kussen en eventuele andere artikelen van Polydaun zijn online te bestellen via onze webshop. Bij Babypark profiteer je niet alleen van de Laagste Prijsgarantie, maar ook van een snelle levering. Als wij jouw online order en betaling vandaag nog vóór 20.00 uur ontvangen, doen wij jouw bestelling meteen op de post. In de meeste gevallen krijgt jij deze dan al de volgende dag thuisgestuurd. Uiteraard is dit alleen mogelijk als de bestelde producten bij ons op voorraad zijn.

Lees minder...
8 Resultaten
 • Quick view

  Juniorpark Kinderkussen Basic 60 x 70 cm

  Het Juniorpark Kinderkussen Basic is een lekker zacht kussen wat is gevuld met Tripleguard˚. Een handig kussen wat wasbaar is in de wasmachine en kan koud drogen in de droogtrommel.

  26,95

  24,95

 • Quick view

  Polydaun Hoofdkussen Lotus 600 Gram

  Het Polydaun Hoofdkussen Lotus 600 Gram heeft een optimale vochtregulatie en ventilatie. Het anti-allergische kussen is voorzien van 100% lyoccell tijk en is navulbaar. Uiteraard is het wasbaar in de wasmachine.
  42,95
 • Quick view

  Polydaun Hoofdkussen Lotus 800 Gram

  Het Polydaun Hoofdkussen Lotus 800 Gram heeft een optimale vochtregulatie en ventilatie. Het anti-allergische kussen is voorzien van 100% lyoccell tijk en is navulbaar. Uiteraard is het wasbaar in de wasmachine.
  47,95
 • Quick view

  Polydaun Hoofdkussen First Boxer

  Het Polydaun Hoofdkussen First Boxer is een kussen in een boxmodel en het heeft een uitstekende veerkracht. Het tijk is van katoen wat ventileert en vocht opneemt. Het kussen is wasbaar in de wasmachine.
  27,50
 • Quick view

  Polydaun Hoofdkussen First Comfort

  Het Polydaun Polydaun Hoofdkussen First Comfort heeft een uitstekende veerkracht. Het tijk is van katoen wat ventileert en vocht opneemt. Het kussen veroorzaakt geen allergische reactie en is wasbaar in de wasmachine.
  24,95
 • Quick view

  Polydaun Hoofdkussen Lunta

  Het Polydaun Hoofdkussen Lunta is gemaakt van topkwaliteit. Het voordeel van dit kussen is dat je het zelf kan wassen, daarmee maakt dit kussen onderscheid ten opzichte van de andere donskussens.
  79,50
 • Quick view

  Polydaun Hoofdkussen Lotus 1000 Gram

  Het Polydaun Hoofdkussen Lotus 1000 Gram heeft een optimale vochtregulatie en ventilatie. Het anti-allergische kussen is voorzien van 100% lyoccell tijk en is navulbaar. Uiteraard is het wasbaar in de wasmachine.
  49,95
 • Quick view

  Polydaun Kinderkussen Joepi Anti-Allergeen

  Het Polydaun Kinderkussen Joepi is een lekker zacht kussen wat is gevuld met Tripleguard˚. Het is speciaal ontworpen voor kinderen met een huisstofmijtallergie. Een handig kussen wat wasbaar is in de wasmachine.

  26,95

  24,95

8 Resultaten
Trustpilot