Stapelgoed kussens & hoezen

 

Maak de babykamer van je kindje compleet met Stapelgoed babykussens. Wij verkopen meestal ook Stapelgoed babykussenhoezen. Die kun je mooi gebruiken als je al een kussen hebt en graag van hoes wilt wisselen. Stapelgoed babykussens zien er stuk voor stuk heel sfeervol uit. Sommige Stapelgoed babykussens zijn effen, andere zijn bedrukt met leuke prints zoals dierenkoppen. De meeste Stapelgoed kussens zijn vierkant of langwerpig van vorm. Van Stapelgoed zijn soms ook kussens verkrijgbaar in bijzondere vormen, zoals een kruis. Met zo’n Stapelgoed babykussen haal je echt iets bijzonders in huis.

 

Lees meer...

Een Stapelgoed babykussen van bijzonder materiaal

Stapelgoed babykussenhoezen of babykussens zijn in veel gevallen gemaakt van bijzondere materialen. Stapelgoed zoekt altijd weer extra mooie of comfortabele stofjes uit en vindt het ook leuk om verschillende materialen met elkaar te combineren. Sommige Stapelgoed babykussenhoezen of babykussens zijn gemaakt van teddystof. Dit materiaal ziet er sfeervol uit en voelt ook lekker zacht aan.

 

Over Stapelgoed

Stapelgoed is een bijzonder sfeervol merk van accessoires voor de woon- of slaapkamer. Oogt de babykamer nog wat kaal of kan de woonkamer wel wat opfleuring gebruiken? Bekijk dan eens ons complete assortiment van Stapelgoed. Behalve Stapelgoed babykussens verkopen wij ook Stapelgoed posters, behang, meubels, kruikenzakken, opbergbakken en knuffels. Al deze items zijn leuk voor zowel de babykamer, een tienerkamer als de woonkamer. Vaak verkopen wij ook Stapelgoed dekbedovertrekken. Variatie is er volop! Sommige Stapelgoed dekbedovertrekken zijn vrijwel effen, andere zijn bedrukt met sierlijke teksten of motiefjes. Stapelgoed babykussens en andere items zijn een echte aanrader. Jouw gewenste Stapelgoed babykussen en andere producten bestel je snel en gemakkelijk online via Babypark.nl. Als jouw online order en betaling vandaag nog vóór 20.00 uur bij ons binnen zijn, bezorgen wij jouw bestelling al de volgende dag bij je thuis. Voorwaarde is wel dat jouw bestelde Stapelgoed babykussens of andere producten bij ons op voorraad zijn.Lees minder...
18 Resultaten
 • Quick view

  Stapelgoed Jeans Kussen Blauw 50 x 50 cm

  Dit Stapelgoed Jeans Kussen Blauw 50 x 50 cm bestaande uit een zachte tint is een chique accessoire voor in de woon- of slaapkamer. Het sierkussen is gemaakt van zacht materiaal en wordt geleverd inclusief vulling.

  29,95

  19,95

 • Quick view

  Stapelgoed Dots Kussen

  Het Stapelgoed Dots Kussen is een onmisbaar item voor de kamer van je kindje. Het kussen is gemaakt van hoogwaardig materiaal wat heerlijk zacht aanvoelt voor je kindje.
  32,95
 • Quick view

  Stapelgoed Jersey Kussen 50x50 cm

  Het Stapelgoed Jersey Kussen gemaakt van hoogwaardig materiaal is ideaal voor de kamer van jouw kindje dankzij de stijlvolle uitstraling en de mooie print is dit kussentje onmisbaar voor jouw kindje.
  29,95
 • Quick view

  Stapelgoed Kussen Silver 50 x 50 cm

  Dit Stapelgoed Kussen Silver bestaande uit een zachte tint is een chique accessoire voor in de woon- of slaapkamer. Het sierkussen is gemaakt van zacht materiaal en wordt geleverd inclusief vulling.
  39,96
 • Quick view

  Stapelgoed Kussen Paris 40 x 50 cm

  Dit Stapelgoed Kussen Paris bestaande uit een zachte tint is een chique accessoire voor in de woon- of slaapkamer. Het sierkussen is gemaakt van zacht materiaal en wordt geleverd inclusief vulling.

  35,-

  17,50

 • Quick view

  Stapelgoed Kitty Shape Jersey Kussen Roze

  Het stapelgoed Kitty Shape Jersey Kussen in de vorm van een poezen hoofd is een echte favoriet voor de kinderkamer.
  21,95
 • Quick view

  Stapelgoed Bruciato Kussen Bont / Ecru 30 x 50 cm

  Dit Stapelgoed Bruciato Kussen Bont / Ecru 30 x 50 cm bestaande uit een zachte tint is een chique accessoire voor in de woon- of slaapkamer. Het sierkussen is gemaakt van zacht materiaal en wordt geleverd inclusief vulling.
  39,95
 • Quick view

  Stapelgoed Kussen Script 30 x 50 cm

  Dit Stapelgoed Kussen Script bestaande uit een zachte tint is een chique accessoire voor in de woon- of slaapkamer. Het sierkussen is gemaakt van zacht materiaal en wordt geleverd inclusief vulling.
  24,99
 • Quick view

  Stapelgoed Decoratie Kussen Little Dreams 40 x 60 cm

  Prachtige kussen van het merk Stapelgoed, wat een leuke decoratie is voor op je bed.
  29,95
 • Quick view

  Stapelgoed Vintagevelvet Kussen 40 x 60 cm

  Verrijk de inventaris van de kinderkamer en/of woonkamer met een Stapelgoed Vintagevelvet kussen. Dit kussen voelt lekker zacht aan en heeft hiernaast ook een uniek ingewerkt patroon.
  39,95
 • Quick view

  Stapelgoed Kussen Script 50 x 50 cm

  Dit Stapelgoed Kussen Script bestaande uit een zachte tint is een chique accessoire voor in de woon- of slaapkamer. Het sierkussen is gemaakt van zacht materiaal en wordt geleverd inclusief vulling.
  59,95
 • Quick view

  Stapelgoed Waffel Stonewashed Kussen Gun Metal 40 x 60 cm

  Dit Stapelgoed Waffel Stonewashed Kussen Gun Metal 40 x 60 cm bestaande uit een mooie tint is een chique accessoire voor in de woon- of slaapkamer. Het sierkussen is gemaakt van zacht materiaal en wordt geleverd inclusief vulling.
  24,95
18 Resultaten