Bamboom lakens

 

Met een laken over zich heen slaapt je kindje comfortabel en geborgen in het wiegje of ledikant. Een laken zorgt ervoor dat je kindje het lekker warm heeft tijdens het slapen en dat de deken waaronder je kindje ligt niet gauw vuil zal worden. Bij Babypark zijn er diverse lakens verkrijgbaar.

 

Lees meer...

Bamboom lakens van bamboe

Bamboom lakens zijn gemaakt van biologische bamboe dat als voordeel heeft dat het drie tot vier keer meer vocht opneemt dan normaal katoen. Doordat bamboe een open celstructuur heeft wordt er makkelijk lucht doorgelaten en dat zorgt er dus voor dat je kindje minder snel zweet. Verder beschermt bamboe tegen UV-straling, is anti-allergisch en heeft het thermische eigenschappen. De Bamboom lakens kunnen gewassen worden op 30°C. Bij Babypark zijn er ook complete Bamboom bedtextielpakketten verkrijgbaar met onder ander een laken, hoeslaken en kussensloop.

 

Over Bamboom

Het merk Bamboom is opgericht in 2012 door de Nederlandse Pascalle de Jongh die in Italië woont. Bamboom ontwerpt en produceert babyproducten van biologische bamboe. De collectie van Bamboom is te verkrijgen bij Babypark. Naast Bamboom lakens zijn er ook BamBoom rompers, Bamboom hoeslakens, Bamboom badcapes en Bamboom boxkleden. Op de website vind je de actuele producten van Bamboom. Babypark heeft de laagste prijsgarantie en voor 20:00 uur besteld betekent dezelfde dag nog verstuurd, mits het product op voorraad is.
Lees minder...
18 Resultaten
 • Quick view

  Bamboom Primavera Ledikantlaken 110 x 140 cm

  Het stijlvolle Bamboom Primavera Ledikantlaken 110 x 140 cm is een echte musthave voor in het ledikant van je kindje! Het lakentje voelt heerlijk zacht aan en zorgt er voor dat je kindje comfortabel kan slapen.
  44,95
 • Quick view

  Bamboom Salice Ledikantlaken 110 x 140 cm

  Het stijlvolle Bamboom Salice Ledikantlaken 110 x 140 cm is een echte musthave voor in het ledikant van je kindje! Het lakentje voelt heerlijk zacht aan en zorgt er voor dat je kindje comfortabel kan slapen.
  44,95
 • Quick view

  Bamboom Butterfly Ledikantlaken 110 x 140 cm

  Het stijlvolle Bamboom Butterfly Ledikantlaken 110 x 140 cm is een echte musthave voor in het ledikant van je kindje! Het lakentje voelt heerlijk zacht aan en zorgt er voor dat je kindje comfortabel kan slapen.
  44,95
 • Quick view

  Bamboom Primavera Wieglaken

  Het stijlvolle Bamboom Primavera Wieglaken is een echte musthave voor in het wiegje van je kindje! Het stijlvolle lakentje voelt heerlijk zacht aan en zorgt er voor dat je kindje comfortabel kan slapen.

  35,95

  34,95

 • Quick view

  Bamboom Butterfly Wieglaken

  Het stijlvolle Bamboom Butterfly Wieglaken is een echte musthave voor in het wiegje van je kindje! Het stijlvolle lakentje voelt heerlijk zacht aan en zorgt er voor dat je kindje comfortabel kan slapen.
  35,95
 • Quick view

  Bamboom Bears Wieglaken

  Het stijlvolle Bamboom Bears Wieglaken is een echte musthave voor in het wiegje van je kindje! Het stijlvolle lakentje voelt heerlijk zacht aan en zorgt er voor dat je kindje comfortabel kan slapen in de wieg.

  35,95

  34,95

 • Quick view

  Bamboom Cordino Streep Ledikantlaken 110 x 140 cm

  Het stijlvolle Bamboom Cordino Streep Ledikantlaken 110 x 140 cm is een musthave voor in het ledikant van je kindje! Het lakentje voelt heerlijk zacht aan en zorgt er voor dat je kindje comfortabel kan slapen.
  44,95
 • Quick view

  Bamboom Eucalyptus Ledikantlaken 110 x 140 cm

  Het stijlvolle Bamboom Eucalyptus Ledikantlaken 110 x 140 cm is een echte musthave voor in het ledikant van je kindje! Het lakentje voelt heerlijk zacht aan en zorgt er voor dat je kindje comfortabel kan slapen.
  44,95
 • Quick view

  Bamboom Eucalyptus Wieglaken

  Het stijlvolle Bamboom Eucalyptus Wieglaken is een echte musthave voor in het wiegje van je kindje! Het stijlvolle lakentje voelt heerlijk zacht aan en zorgt er voor dat je kindje comfortabel kan slapen.
  35,95
 • Quick view

  Bamboom Magnolia Wieglaken

  Het stijlvolle Bamboom Magnolia Wieglaken is een echte musthave voor in het wiegje van je kindje! Het stijlvolle lakentje voelt heerlijk zacht aan en zorgt er voor dat je kindje comfortabel kan slapen.
  35,95
 • Quick view

  Bamboom Bears Dekbedovertrek 100 x 135 cm

  Het Bamboom Bears Dekbedovertrek 100 x 135 cm staat door de stijlvolle print erg leuk op de kamer van je kindje. Het overtrek is gemaakt van hoogwaardig materiaal waardoor het heerlijk zacht aanvoelt.
  65,95
 • Quick view

  Bamboom Soft Stone Dekbedovertrek 100 x 140 cm

  Het Bamboom Soft Stone Dekbedovertrek 100 x 140 cm is gemaakt van hoogwaardig materiaal en zorgt ervoor dat je kindje comfortabel in het ledikant kan liggen. Wordt geleverd inclusief bijpassende kussensloop.
  82,95
 • Quick view

  Bamboom Cordino Streep Wieglaken

  Het stijlvolle Bamboom Cordino Streep Wieglaken is een echte musthave voor in het wiegje van je kindje! Het stijlvolle lakentje voelt heerlijk zacht aan en zorgt er voor dat je kindje comfortabel kan slapen.
  35,95
 • Quick view

  Bamboom Magnolia Ledikantlaken 110 x 140 cm

  Het stijlvolle Bamboom Magnolia Ledikantlaken 110 x 140 cm is een echte musthave voor in het ledikant van je kindje! Het lakentje voelt heerlijk zacht aan en zorgt er voor dat je kindje comfortabel kan slapen.
  44,95
 • Quick view

  Bamboom Dekbedovertrek Primavera 100 x 140 cm

  Het Bamboom Dekbedovertrek Primavera 100 x 140 cm is gemaakt van hoogwaardig materiaal en zorgt ervoor dat je kindje comfortabel in het ledikant kan liggen. Wordt geleverd inclusief bijpassende kussensloop.
  65,95
 • Quick view

  Bamboom Bears Ledikantlaken 110 x 140 cm

  Het stijlvolle Bamboom Bears Ledikantlaken 110 x 140 cm is een echte musthave voor in het ledikant van je kindje! Het lakentje voelt heerlijk zacht aan en zorgt er voor dat je kindje comfortabel kan slapen.
  44,95
 • Quick view

  Bamboom Dekbedovertrek Butterfly 100 x 140 cm

  Het Bamboom Dekbedovertrek Butterfly 100 x 140 cm is gemaakt van hoogwaardig materiaal en zorgt ervoor dat je kindje comfortabel in het ledikant kan liggen. Het dekbedovertrek wordt geleverd inclusief kussensloop.
  65,95
 • Quick view

  Bamboom Honey Dekbedovertrek 100 x 140 cm

  Het Bamboom Honey Dekbedovertrek 100 x 140 cm is gemaakt van hoogwaardig materiaal en zorgt ervoor dat je kindje comfortabel in het ledikant kan liggen. Wordt geleverd inclusief bijpassende kussensloop.
  82,95
18 Resultaten
Trustpilot