Lokale opslag lijkt te zijn uitgeschakeld in uw browser.
Voor de beste gebruikservaring, moet u lokale opslag inschakelen in uw browser.

Lakens

Lakens

Bamboom lakens

 

Met een laken over zich heen slaapt je kindje comfortabel en geborgen in het wiegje of ledikant. Een laken zorgt ervoor dat je kindje het lekker warm heeft tijdens het slapen en dat de deken waaronder je kindje ligt niet gauw vuil zal worden. Bij Babypark zijn er diverse lakens verkrijgbaar.

 

Lees meer...

Bamboom lakens van bamboe

Bamboom lakens zijn gemaakt van biologische bamboe dat als voordeel heeft dat het drie tot vier keer meer vocht opneemt dan normaal katoen. Doordat bamboe een open celstructuur heeft wordt er makkelijk lucht doorgelaten en dat zorgt er dus voor dat je kindje minder snel zweet. Verder beschermt bamboe tegen UV-straling, is anti-allergisch en heeft het thermische eigenschappen. De Bamboom lakens kunnen gewassen worden op 30°C. Bij Babypark zijn er ook complete Bamboom bedtextielpakketten verkrijgbaar met onder ander een laken, hoeslaken en kussensloop.

 

Over Bamboom

Het merk Bamboom is opgericht in 2012 door de Nederlandse Pascalle de Jongh die in Italië woont. Bamboom ontwerpt en produceert babyproducten van biologische bamboe. De collectie van Bamboom is te verkrijgen bij Babypark. Naast Bamboom lakens zijn er ook BamBoom rompers, Bamboom hoeslakens, Bamboom badcapes en Bamboom boxkleden. Op de website vind je de actuele producten van Bamboom. Babypark heeft de laagste prijsgarantie en voor 20:00 uur besteld betekent dezelfde dag nog verstuurd, mits het product op voorraad is.
Lees minder...

Filters

Prijs
Filteren

17 producten

Populariteit
Filteren

17 producten

Populariteit
Scroll naar boven
Oval loader