Bamboom lakens

 

Met een laken over zich heen slaapt je kindje comfortabel en geborgen in het wiegje of ledikant. Een laken zorgt ervoor dat je kindje het lekker warm heeft tijdens het slapen en dat de deken waaronder je kindje ligt niet gauw vuil zal worden. Bij Babypark zijn er diverse lakens verkrijgbaar.

 

Lees meer...

Bamboom lakens van bamboe

Bamboom lakens zijn gemaakt van biologische bamboe dat als voordeel heeft dat het drie tot vier keer meer vocht opneemt dan normaal katoen. Doordat bamboe een open celstructuur heeft wordt er makkelijk lucht doorgelaten en dat zorgt er dus voor dat je kindje minder snel zweet. Verder beschermt bamboe tegen UV-straling, is anti-allergisch en heeft het thermische eigenschappen. De Bamboom lakens kunnen gewassen worden op 30°C. Bij Babypark zijn er ook complete Bamboom bedtextielpakketten verkrijgbaar met onder ander een laken, hoeslaken en kussensloop.

 

Over Bamboom

Het merk Bamboom is opgericht in 2012 door de Nederlandse Pascalle de Jongh die in Italië woont. Bamboom ontwerpt en produceert babyproducten van biologische bamboe. De collectie van Bamboom is te verkrijgen bij Babypark. Naast Bamboom lakens zijn er ook BamBoom rompers, Bamboom hoeslakens, Bamboom badcapes en Bamboom boxkleden. Op de website vind je de actuele producten van Bamboom. Babypark heeft de laagste prijsgarantie en voor 20:00 uur besteld betekent dezelfde dag nog verstuurd, mits het product op voorraad is.
Lees minder...
8 Resultaten
 • Quick view

  Bamboom Papavero Wieglaken

  Het stijlvolle Bamboom Papavero Wieglaken is een echte musthave voor in het wiegje van je kindje! Het stijlvolle lakentje voelt heerlijk zacht aan en zorgt er voor dat je kindje comfortabel kan slapen.
  33,-
 • Quick view

  Bamboom Eucalyptus Wieglaken

  Het stijlvolle Bamboom Eucalyptus Wieglaken is een echte musthave voor in het wiegje van je kindje! Het stijlvolle lakentje voelt heerlijk zacht aan en zorgt er voor dat je kindje comfortabel kan slapen.
  33,-
 • Quick view

  Bamboom Magnolia Wieglaken

  Het stijlvolle Bamboom Magnolia Wieglaken is een echte musthave voor in het wiegje van je kindje! Het stijlvolle lakentje voelt heerlijk zacht aan en zorgt er voor dat je kindje comfortabel kan slapen.
  33,-
 • Quick view

  Bamboom Magnolia Ledikantlaken 110 x 140 cm

  Het stijlvolle Bamboom Magnolia Ledikantlaken 110 x 140 cm is een echte musthave voor in het ledikant van je kindje! Het lakentje voelt heerlijk zacht aan en zorgt er voor dat je kindje comfortabel kan slapen.
  41,-
 • Quick view

  Bamboom Gehaakt Wieglaken 75 x 100 cm

  Onder dit Bamboom Gehaakt Wieglaken 75 x 100 cm zal je kindje heerlijk en ontspannen slapen. Het lakentje is goed ademend, antibacterieel, vochtopnemend en temperatuurregulerend.
  32,-
 • Quick view

  Bamboom Eucalyptus Ledikantlaken 110 x 140 cm

  Het stijlvolle Bamboom Eucalyptus Ledikantlaken 110 x 140 cm is een echte musthave voor in het ledikant van je kindje! Het lakentje voelt heerlijk zacht aan en zorgt er voor dat je kindje comfortabel kan slapen.
  41,-
 • Quick view

  Bamboom Feather Wieglaken Wit 75 x 100 cm

  Het stijlvolle Bamboom Feather Wieglaken 75 x 100 cm is een echte musthave voor in het wiegje van je kindje! Het lakentje voelt heerlijk zacht aan en zorgt er voor dat je kindje comfortabel kan slapen.
  31,-
 • Quick view

  Bamboom Papavero Ledikantlaken 110 x 140 cm

  Het stijlvolle Bamboom Papavero Ledikantlaken 110 x 140 cm is een echte musthave voor in het ledikant van je kindje! Het lakentje voelt heerlijk zacht aan en zorgt er voor dat je kindje comfortabel kan slapen.
  41,-
8 Resultaten