Bloom lakens zorgen voor een goede nachtrust

 

Lekker slapen is belangrijk
Goed slapen is ontzettend belangrijk voor een baby. Zo krijgt je kindje namelijk besef van dag en nacht en zo ontwikkel je al snel een bepaald ritme. Goed slapen wordt mede bepaald door de lakens. Deze moeten namelijk comfortabel liggen en niet te warm of te koud aanvoelen. De lakens van Bloom kun je kopen voor een optimaal comfort. Ze zijn gemaakt van honderd procent biologisch katoen en ze zijn niet gebleekt of geverfd. Zo krijg je al snel een natuurlijke en goede slaap.

Lees meer...

 

Babypark heeft het laken van Bloom in het assortiment
Aan de Bloom lakens zijn geen extra stoffen toegevoegd. Je kunt er zeker van zijn dat deze lakens helemaal biologisch zijn. Zo heb je geen kans op een allergische reactie van je kindje. Wil jij in het bezit komen van een Bloom laken, ga dan naar de online shop van Babypark. Babypark heeft namelijk diverse lakens van Bloom voor je in de aanbieding. Combineer deze lakens met een leuk dekentje en het bedje ligt niet alleen heel lekker, maar het ziet er ook heel uitnodigend uit.

Lees minder...
1 Resultaten
  • Quick view

    Bloom Luxo Lakenset

    Dankzij het Bloom Luxo Lakenset kan je kindje veilig, comfortabel en op gezond slaapoppervlak gaan slapen. Het lakenset wordt geleverd met twee lakens en is gemaakt van 100% biologisch katoen.
    59,-
1 Resultaten