Lokale opslag lijkt te zijn uitgeschakeld in uw browser.
Voor de beste gebruikservaring, moet u lokale opslag inschakelen in uw browser.

Lakens

Fedde & Kees lakens

Een Fedde & Kees ledikantlaken of wieglaken maak je op een bijzondere manier vast aan het matrasje, zodat het laken altijd goed vastzit. Baby lakens van Fedde & Kees zijn verkrijgbaar in meerdere formaten, zodat je altijd wel een formaat vindt dat past bij het matrasje van het wiegje of ledikantje. De meeste baby lakens van Fedde & Kees zijn verkrijgbaar in meerdere, eigentijdse kleuren.

Lees meer...

Hoe een Fedde & Kees wieglaken werkt

Een Fedde & Kees wieglaken of ledikantlaken sla je om het matrasje van het babybedje heen. Vervolgens maak je het laken dicht met de klittenband- en ritssluiting. Deze handige methode voorkomt dat het laken los kan gaan. Meer informatie over baby lakens van Fedde & Kees vind je terug in de uitgebreide productbeschrijvingen op deze pagina.

Over Fedde & Kees

Fedde & Kees is een merk van innovatief bedtextiel voor jonge kinderen. Slaapt je kindje slecht, probeer dan eens Fedde & Kees bedtextiel uit waarmee je je kindje heel eenvoudig op een veilige manier kunt inbakeren. Fedde & Kees bedtextiel is Oeko-Tex gecertificeerd, wat betekent dat het geen stoffen bevatten die schadelijk zijn voor je kindje. Behalve baby lakens van Fedde & Kees, verkopen wij ook andere Fedde & Kees producten. Baby lakens van Fedde & Kees zijn online te bestellen via Babypark.nl. Bij je aankoop profiteer je van de Laagste Prijsgarantie én een snelle levering. Als wij jouw online order en betaling vandaag nog vóór 20.00 uur ontvangen, doen wij de bestelde baby lakens van Fedde & Kees in de meeste gevallen meteen op de post, zodat jij deze morgen al ontvangt. Voorwaarde is wel dat de bestelde baby lakens van Fedde & Kees bij ons op voorraad zijn.

Lees minder...

Filters

Prijs
Filteren

9 producten

Populariteit
 • Fedde & Kees Nunki Co-Sleeper Laken 50 x 90 cm
  69,- Adviesprijs 0,-
 • Fedde & Kees Nunki Co-Sleeper Laken Off White 50 x 90 cm
  69,- Adviesprijs 0,-
 • Fedde & Kees Nunki Wieglaken Off White 40 x 80/90 cm
  65,- Adviesprijs 0,-
 • Fedde & Kees Nunki Ledikantlaken Off White 60 x 120 cm
  95,- Adviesprijs 0,-
 • Fedde & Kees Nunki Ledikantlaken Off White 70 x 140 cm
  99,- Adviesprijs 0,-
 • Fedde & Kees Nunki Ledikantlaken 60 x 120 cm
  95,- Adviesprijs 0,-
 • Fedde & Kees Nunki Ledikantlaken 70 x 140 cm
  99,- Adviesprijs 0,-
 • Fedde & Kees Nunki Wieglaken 40 x 80/90 cm
  65,- Adviesprijs 0,-
Filteren

9 producten

Populariteit
Scroll naar boven
Oval loader