Kidscase lakens

 

Maak het bedje voor je kindje compleet met een Kidscase laken. Kidscase is een superleuk merk met vaak verrassende kleuren en dessins. Daarnaast voelen Kidscase lakens ook heel comfortabel aan voor je kindje. Hieronder lees je meer over het merk Kidscase en over Kidscase lakens.

 

De afmetingen van Kidscase lakens

Wij verkopen meestal Kidscase lakens voor zowel de wieg als het ledikant. De meeste Kidscase lakens voor de wieg zijn 75 x 90 cm en die voor het ledikant 110 x 150 cm. De afmetingen van lakens van andere merken zijn ongeveer hetzelfde, maar soms ook net iets anders.

 

Lees meer...

Over Kidscase

Kidscase is een echt Hollands merk van textielproducten voor baby’s en kleine kinderen. De stijl van Kidscase is simpel en modern. Vaak maakt Kidscase gebruik van eenvoudige en toch unieke patroontjes, zoals de typische steentjespatroontjes van Kidscase. Op sommige Kidscase lakens komen deze mooie patroontjes ook terug. Koop vandaag nog een sfeervol Kidscase laken online via onze webshop en maak gebruik van onze aantrekkelijke bezorgservice!

Lees minder...
1 Resultaten
  • Quick view

    Home by Door Spotty Wieglaken 75 x 90 cm

    Laat je kindje onbezorgd in slaap vallen met de Home by Door Spotty wieglaken. Het laken voelt lekker zacht en comfortabel aan en is voorzien van leuke stippen in twee verschillende kleuren.
    39,95
1 Resultaten