Een Jollein laken ligt heerlijk

 

Kies ervoor om de lakens van Jollein te kopen
Als je van plan bent om een mooi laken voor het ledikantje of het wiegje van je baby te kopen, kijk dan eens naar een laken van Jollein. Deze lakens zijn van 100% katoen en zijn in diverse kleuren verkrijgbaar. Ook is het mogelijk om te kiezen voor Jollein lakens met een leuk randje, bijvoorbeeld in de kleur groen. Deze kun je goed combineren met een effen kleur dekentje, zodat het bedje van je baby er helemaal tip top uitziet.

Lees meer...

 

Ga naar de online shop van Babypark voor lakens van Jollein
Wil je graag een mooi laken kopen voor je eigen baby, of als kraamcadeau? In de webshop van Babypark kun je diverse lakentjes van het merk Jollein kopen. Deze lakens zijn een echte aanrader en passen bij ieder interieur. Je kunt kiezen uit diverse kleuren en afmetingen. Deze lakens zijn zo af en toe ook in de aanbieding, wat je veel geld kan besparen. Houd deze site dus in de gaten en profiteer van dit voordeel!

Lees minder...
11 Resultaten
 • Quick view

  Jollein Ledikantlaken Wit Met Bies 120 x 150 cm

  Het Jollein Ledikantlaken wit met bies zorgt ervoor dat je kindje lekker in het ledikant zal liggen. Het laken is gemaakt van katoen, wasbaar in de wasmachine en beschikt over de afmetingen van 120 x 150 cm.
  16,50
 • Quick view

  Jollein Safari Ledikantlaken

  Met deze Jollein Safari Ledikantlaken zal je kindje veilig en comfortabel slapen. De stijlvolle laken is gemaakt van hoogwaardig materiaal en kan ook als decoratie worden gebruikt.
  12,50
 • Quick view

  Jollein Little Lion Ledikantlaken

  Met deze Jollein Little Lion Ledikantlaken zal je kindje veilig en comfortabel slapen. De stijlvolle laken is gemaakt van hoogwaardig materiaal en kan ook als decoratie worden gebruikt.
  12,50
 • Quick view

  Jollein Mini Dots Ledikantlaken 120 x 150 cm

  Het Jollein Mini Dots Ledikantlaken 120 x 150 cm is een stijlvol lakentje voor in het ledikant. Het lakentje van Jollein is gemaakt van hoogwaardig materiaal en zorgt er voor dat je kindje op temperatuur blijft.
  17,50
 • Quick view

  Jollein Love You Ledikantlaken 120 x 150 cm

  Het Jollein Love You Ledikantlaken 120 x 150 cm is voorzien van een mooie en lieve geprinte tekst. Het laken is gemaakt van katoen en voelt zacht en comfortabel aan. Een musthave!
  15,50
 • Quick view

  Jollein Mini Dots Wieglaken 75 x 100 cm

  Het Jollein Mini Dots Wieglaken 75 x 100 cm is een stijlvol lakentje voor in de wieg. Het lakentje is gemaakt van hoogwaardig materiaal en zorgt er voor dat je kindje op temperatuur blijft.
  14,50
 • Quick view

  Jollein Love You Wieglaken 75 x 100 cm

  Dit Jollein Love You Wieglaken 75 x 100 cm is gemaakt van 100% katoen en voelt zacht aan. De geprinte tekst 'Love You' geeft het wieglakentje een stijlvolle, mooie en liefelijke uitstraling!
  11,95
 • Quick view

  Jollein Ledikantlaken Leopard 120 x 150 cm

  Het Jollein Ledikantlaken Leopard 120 x 150 cm is een stijlvol lakentje voor in het ledikant. Het lakentje van Jollein is gemaakt van hoogwaardig materiaal en zorgt er voor dat je kindje op temperatuur blijft.
  14,95
 • Quick view

  Jollein Ledikantlaken Indians 120 x 150 cm

  Het Jollein Ledikantlaken Indians zorgt ervoor dat je kindje lekker in het ledikant zal liggen. Het laken is gemaakt van katoen, wasbaar in de wasmachine en beschikt over de afmetingen van 120 x 150 cm.
  14,95
 • Quick view

  Jollein Wieglaken Leopard 75 x 100 cm

  Het Jollein Wieglaken Leopard 75 x 100 cm is een stijlvol lakentje voor in de wieg. Het lakentje is gemaakt van hoogwaardig materiaal en zorgt er voor dat je kindje op temperatuur blijft.
  9,95
 • Quick view

  Jollein Wieglaken Wit Met Bies Yellow 75 x 100 cm

  Het Jollein wieglaken wit met bies yellow zorgt ervoor dat je kindje lekker in de wieg zal liggen. Het laken is gemaakt van katoen, wasbaar in de wasmachine en beschikt over de afmetingen van 75 x 100 cm.
  7,95
11 Resultaten