Lokale opslag lijkt te zijn uitgeschakeld in uw browser.
Voor de beste gebruikservaring, moet u lokale opslag inschakelen in uw browser.

Lakens

Joolz lakens

Laat je kindje slapen onder een superzacht Joolz laken. De meeste Joolz lakens zijn bedoeld voor gebruik in de kinderwagen. Veel Joolz lakens zijn in meerdere typen kinderwagens bruikbaar. Bekijk voor specifieke details de uitgebreide productbeschrijvingen.

Lees meer...

Joolz lakens van Jersey

Joolz vindt kwaliteit belangrijk. Joolz lakens voelen dan ook heel prettig aan voor je kindje. Sommige Joolz lakens zijn gemaakt van jersey van organische katoenvezels. Dat is lekker luchtdoorlatend, elastisch en kriebelt niet. Natuurlijk zien Joolz lakens er ook heel hip en sfeervol uit.

Over Joolz

Joolz is een Nederlands merk van met name kinderwagens. Joolz wil het leven van jonge ouders en hun kinderen gemakkelijker en mooier maken. Joolz spreekt dan ook graag van ‘Positive Design’. Joolz kinderwagens zijn praktisch en zien er ook fantastisch uit. In combinatie met een Joolz laken is een Joolz kinderwagen natuurlijk helemaal af. Bestel vandaag nog een mooi en comfortabel Joolz laken online via onze webshop! Je hebt het laken in no time in huis!

Lees minder...
  • Joolz Essentials Laken
    17,95 Adviesprijs 0,-
Filteren

1 product

Populariteit
Scroll naar boven
Oval loader