KidsDepot lakens

 

KidsDepot lakens zien er vaak heel orgineel uit. Soms hebben wij bijvoorbeeld KidsDepot lakens met een zebraprint in ons assortiment. Neem gerust een kijkje tussen ons assortiment KidsDepot lakens op deze pagina. Er zijn zoveel hippe, originele KidsDepot lakens die vast heel goed passen bij de kamer van je kindje.

 

Afmetingen van KidsDepot lakens

Meestal verkopen wij KidsDepot lakens voor zowel de wieg als het ledikant. Let voor je bestelling goed op de afmetingen van de lakens. Kidsdepot lakens voor een wieg zijn vaak 80 x 100 cm en voor een ledikant 110 x 140 cm.

 

Lees meer...

Over KidsDepot

KidsDepot is een superleuk merk van kinderkameraccessoires. Weet je niet goed hoe je de kamer van je kindje moet inrichten? Bij het bekijken van ons KidsDepot assortiment kom je altijd weer op nieuwe, verrassende ideeën. KidsDepot lakens en andere producten zijn altijd weer heel creatief, vrolijk en sfeervol.

Lees minder...
1 Resultaten
  • Quick view

    KidsDepot Zebra Ledikantlaken Blue 110 x 140 cm

    Breidt de babykamer van je kindje uit met een KidsDepot Zebra ledikantlaken. Dit leuke ledikantlaken heeft een zebra-motief en is leuk te combineren met andere artikels uit de KidsDepot Zebra-collectie.

    24,95

    14,95

1 Resultaten