Little Dutch wieg- en ledikantlakens

 

Een wieg-of ledikantlaken zorgt ervoor dat de deken die boven het laken ligt niet vies wordt. Ook zorgt een wieg- of ledikantlaken ervoor dat je kindje comfortabel en warm in het wiegje of ledikant ligt. Ledikantlakens heb je in vele verschillende maten, kleuren en materialen, bij Babypark heb je een ruime keuze.

 

Lees meer...

Romantische en hippe Little Dutch wieg- en ledikantlakens

De Little Dutch lakens zijn gemaakt van 100% katoen en voelen comfortabel en zijdezacht aan, heel fijn dus voor het gevoelige baby- en kinderhuidje. Little Dutch heeft lakens voor zowel het wiegje als het ledikantje. De omslagstroken van een Little Dutch laken zijn echte blikvangers. Zo zijn er omslagstroken met sterretjes, blaadjes, kruissteken en bloemetjes. De Little Dutch lakens zijn uitwasbaar in de wasmachine. Een Little Dutch laken is perfect te combineren met een Little Dutch wieg- of ledikantdeken.

 

Over Little Dutch

Little Dutch is een Nederlands merk en produceert kleurrijke baby- en kinderaccessoires voor de allerkleinsten, die onderling perfect te combineren zijn. Bij Babypark zijn er verschillende producten van Little Dutch te verkrijgen zoals Little Dutch kussens, Little Dutch knuffeldoekjes, Little Dutch boxkleden en Little Dutch aankleedkussenhoezen. Op de website vind je de actuele voorraad en prijzen. Babypark heeft de laagste prijsgarantie en voor 20:00 uur besteld betekent dezelfde dag nog verstuurd, mits het product op voorraad is.
Lees minder...
14 Resultaten
 • Quick view

  Little Dutch Vintage Sunny Stripes Wieglaken

  Dit stijlvolle Little Dutch Vintage Sunny Stripes Wieglaken met print geeft het wiegje een modieuze uitstraling. Het lakentje is gemaakt van zijdezacht katoen en kan gewassen worden in de wasmachine.
  17,95
 • Quick view

  Little Dutch Vintage Little Flowers Wieglaken

  Dit stijlvolle Little Dutch Vintage Little Flowers Wieglaken met print geeft het wiegje een modieuze uitstraling. Het lakentje is gemaakt van zijdezacht katoen en kan gewassen worden in de wasmachine.

  17,95

  15,26

 • Nieuw
  Quick view

  Little Dutch Sailors Bay Ledikantlaken 110 x 140 cm

  Het stijlvolle Little Dutch Sailors Bay Ledikantlaken 110 x 140 cm zorgt ervoor dat je kindje comfortabel in het ledikant zal liggen. Het ledikantlaken is gemaakt van 100% katoen en wasbaar in de wasmachine.

  Normale prijs: 22,95

  Special Price 20,76

 • Quick view

  Little Dutch Little Goose Ledikantlaken 110 x 140 cm

  Dit mooie Little Dutch Little Goose Ledikantlaken 110 x 140 cm met print geeft het ledikant een modieuze uitstraling. Het lakentje is gemaakt van zijdezacht katoen en kan gewassen worden in de wasmachine.

  25,95

  22,95

 • Quick view

  Little Dutch Little Goose Wieglaken

  Dit handige en stijlvolle Little Dutch Little Goose Wieglaken met print geeft het wiegje een modieuze uitstraling. Het lakentje is gemaakt van zijdezacht katoen en kan gewassen worden in de wasmachine.
  17,95
 • Quick view

  Little Dutch Flowers & Butterflies Geborduurd Wieglaken Roze 70 x 100 cm

  Dit mooie Little Dutch Flowers & Butterflies Geborduurd Wieglaken Roze 70 x 100 cm geeft het ledikant een modieuze uitstraling. Het lakentje is gemaakt van zacht katoen en kan gewassen worden in de wasmachine.

  17,95

  13,56

 • Quick view

  Little Dutch Flowers & Butterflies Geborduurd Ledikantlaken Roze 110 x 140 cm

  Dit Little Dutch Flowers & Butterflies Geborduurd Ledikantlaken Roze 110 x 140 cm geeft het ledikant een modieuze uitstraling. Het lakentje is gemaakt van zijdezacht katoen en kan gewassen worden in de wasmachine.
  25,95
 • Quick view

  Little Dutch Little Goose Geborduurd Wieglaken

  Dit handige en stijlvolle Little Dutch Little Goose Geborduurd Wieglaken geeft het wiegje een modieuze uitstraling. Het lakentje is gemaakt van zijdezacht katoen en kan gewassen worden in de wasmachine.

  17,95

  13,56

 • Quick view

  Little Dutch Little Pink Flowers Geborduurd Wieglaken Donkerroze 70 x 100 cm

  Dit mooie Little Dutch Little Pink Flowers Geborduurd Wieglaken Donkerroze 70 x 100 cm geeft het ledikant een modieuze uitstraling. Het lakentje is gemaakt van zacht katoen en kan gewassen worden in de wasmachine.
  17,95
 • Quick view

  Little Dutch Vintage Sunny Stripes Ledikantlaken 110 x 140 cm

  Dit Little Dutch Vintage Sunny Stripes Ledikantlaken 110 x 140 cm met print geeft het ledikant een modieuze uitstraling. Het lakentje is gemaakt van zijdezacht katoen en kan gewassen worden in de wasmachine.
  25,95
 • Quick view

  Little Dutch Vintage Little Flowers Ledikantlaken 110 x 140 cm

  Dit Little Dutch Vintage Little Flowers Ledikantlaken 110 x 140 cm met print geeft het ledikant een modieuze uitstraling. Het lakentje is gemaakt van zijdezacht katoen en kan gewassen worden in de wasmachine.
  25,95
 • Quick view

  Little Dutch Flowers & Butterflies Wieglaken Roze

  Dit stijlvolle Little Dutch Flowers & Butterflies Wieglaken Roze met print geeft het wiegje een modieuze uitstraling. Het lakentje is gemaakt van zijdezacht katoen en kan gewassen worden in de wasmachine.

  17,95

  15,26

 • Quick view

  Little Dutch Little Goose Geborduurd Ledikantlaken 110 x 140 cm

  Dit mooie Little Dutch Little Goose Geborduurd Ledikantlaken 110 x 140 cm geeft het ledikant een modieuze uitstraling. Het lakentje is gemaakt van zijdezacht katoen en kan gewassen worden in de wasmachine.

  25,95

  22,95

 • Nieuw
  Quick view

  Little Dutch Flowers & Butterflies Ledikantlaken Roze 110 x 140 cm

  Dit Little Dutch Flowers & Butterflies Ledikantlaken Roze 110 x 140 cm met print geeft het ledikant een modieuze uitstraling. Het lakentje is gemaakt van zijdezacht katoen en kan gewassen worden in de wasmachine.

  25,95

  22,06

14 Resultaten
Trustpilot