Mats & Merthe lakens

 

Maak de wieg of het ledikantje van je kindje compleet met Mats & Merthe lakens. Deze lakens voelen heerlijk zacht aan en zijn vooral van natuurlijke materialen gemaakt. De meeste Mats & Merthe lakens zijn geborduurd met stijlvolle motiefjes in zachte kleuren.

 

Lees meer...

Mats & Merthe wieglakens of ledikantlakens

Mats & Merthe wieglakens zijn meestal 80 x 100 cm, Mats & Merthe ledikantlakens 100 x 150 cm. In veel gevallen zijn Mats & Merthe lakens gemaakt van Percal stof. Dit textiel is op een speciale manier geweven, zodat de lakens hun goede kwaliteit lang behouden.

 

Over Mats & Merthe

Mats & Merthe is een Nederlands merk van hoogwaardige en luxe babylakens- en dekens. Kwaliteit is voor Mats & Merthe heel belangrijk. Verder gebruikt Mats & Merthe zoveel mogelijk natuurlijke stoffen. In vrijwel elke Mats & Merthe laken zie je “a nice touch of Dutch” terug. De ontwerpers van Mats & Merthe zijn namelijk geïnspireerd door Holland.Lees minder...
3 Resultaten
 • Quick view

  Mats & Merthe Houses Wieglaken

  Op zoek naar een wieglaken van hoogwaardig materiaal en die ook nog eens mooi en strak valt? Dan is het wieglaken van Mats & Merthe Houses perfect en ook nog eens leuk te combineren met de dekens uit dezelfde collectie.
  15,-
 • Quick view

  Mats & Merthe Hearts Wieglaken Blue

  Op zoek naar een wieglaken van hoogwaardig materiaal en die ook nog eens mooi en strak valt? Dan is het wieglaken van Mats & Merthe Hearts perfect en ook nog eens leuk te combineren met de dekens uit dezelfde collectie.

  29,99

  15,-

 • Quick view

  Mats & Merthe Hearts Ledikantlaken Blue

  Het ledikantlaken van Mats & Merthe Hearts is het perfecte laken. Gemaakt van hoogwaardig materiaal met een speciaal weefmethode waardoor het mooi en strak valt.

  36,99

  18,50

3 Resultaten