Poetreekids lakens

Zoek comfortabele Poetreekids lakens uit voor de wieg of het ledikant van je kindje. De meeste Poetreekids lakens zijn gemaakt van katoen en voelen heel prettig aan. De afmetingen van Poetreekids lakens voor de wieg zijn meestal 80 x 100 cm en die van Poetreekids lakens voor het ledikant 110 x 140 cm.

Poetreekids lakens combineren met een deken

Poetreekids lakens zijn te combineren met een deken. Je legt de laken onder de deken en vouwt vervolgens de lakenomslag om de deken heen. Kijk wel of de deken ook echt geschikt is om met een laken te combineren. Sommige dekens zijn bijvoorbeeld te dik om met een laken te combineren.
Lees meer...

Over Poetreekids

Poetreekids is een echt Hollands merk van allerlei producten die te maken hebben met slapen en verzorgen: van lakens tot waskussenhoezen en badcapes. Zoek bij jouw uitgekozen Poetreekids lakens ook andere Poetreekids producten. Het is leuk als allerlei textielproducten voor je kindje mooi bij elkaar passen.

Lees minder...
2 Resultaten
 • Quick view

  Poetree Kids Chevron Ledikantlaken 110 x 140 cm

  Dit stijlvolle Poetree Kids Chevron Ledikantlaken 110 x 140 cm is comfortabel en ook geschikt als decoratie in de woonkamer. Verder is het laken gemaakt van hoogwaardig materiaal dat heerlijk zacht aanvoelt.
  35,-
 • Quick view

  Poetree Kids Chevron Wieglaken 80 x 100 cm

  Dit Poetree Kids Chevron Wieglaken 80 x 100 cm is een stijlvol laken dat ook geschikt is als decoratie in de woonkamer. Verder is dit laken gemaakt van hoogwaardig materiaal dat heerlijk zacht aanvoelt.
  30,-
2 Resultaten