Stapelgoed lakens

 

Wat niet mag ontbreken wanneer je het wiegje of het ledikantje van je kindje opmaakt is een laken. Een laken zorgt ervoor dat je kindje geborgen en comfortabel ligt en dat de deken die op het laken ligt niet vies zal worden. Bij Babypark zijn er verschillende lakens verkrijgbaar in allerlei kleuren, maten en dessins.

 

Lees meer...

Unieke en stijlvolle Stapelgoed lakens

Het merk Stapelgoed heeft fijne ledikantlakens in haar collectie. De Stapelgoed ledikantlakens zijn gemaakt van 100% katoen en zijn wasbaar op 30°C. Op de omslagstrook zit een mooi randje dat een luxueuze uitstraling geeft. Een Stapelgoed ledikantlaken is een musthave voor de baby- en kinderkamer even als een Stapelgoed deken.

 

Over Stapelgoed

Stapelgoed is een Nederlands label dat producten ontwerpt voor het woongenot. De ontwerpen van Stapelgoed staan voor uniek, eigentijds en puur. Stapelgoed onderscheidt zich met authentieke ‘vintage’ stoffen en materialen. Bij Babypark zijn er verschillende producten van Stapelgoed verkrijgbaar zoals Stapelgoed bedden, Stapelgoed opbergmanden, Stapelgoed plaids en Stapelgoed hanglampen. Babypark heeft de laagste prijsgarantie en voor 20:00 uur besteld betekent dezelfde dag nog verstuurd, mits het product op voorraad is.
Lees minder...
1 Resultaten
  • Quick view

    Stapelgoed Ledikantlaken XS Grey 100 x 150 cm

    Onder het Stapelgoed ledikantlaken zal je kindje veilig en comfortabel in het ledikant liggen. Het ledikantlaken is gemaakt van zacht materiaal, wasbaar in de wasmachine en leuk te combineren met een deken.

    35,-

    14,-

1 Resultaten