Bink Bedding moltons

Een molton van Bink Bedding is gemaakt van zacht en luchtdoorlatend katoen dat heel prettig aanvoelt voor je kindje. Kijk op deze pagina welke molton van Bink Bedding het beste bij het matras van het babybedje past!

Lees meer...

Bink Bedding molton met leuke patroontjes

Meestal hebben wij Bink Bedding moltons met patroontjes in ons assortiment. Denk bijvoorbeeld aan Bink Bedding moltons met een bloemetjes- of stippeltjespatroontjes. Een Bink Bedding molton met een leuk patroontje ziet er heel sfeervol uit en is dan ook een echte aanrader!

Over Bink Bedding

Van het stoere, Hollandse label Bink Bedding verkopen wij niet alleen moltons, maar ook ander beddengoed voor jonge kinderen en tieners. Sommige Bink Bedding dekbedovertrekken en kussenslopen passen perfect bij de Bink Bedding moltons op deze pagina. Het is een aanrader om deze met elkaar te combineren. Het label Bink Bedding kwam voort uit Cools/petitio, een bekende producent van accessoires voor de babykamer. Aangezien COOLS/petitio veel leuke stofjes op voorraad had waar iets mee gedaan kon worden, kwam het idee op om deze te gebruiken voor beddengoed. Zo ontstond het merk Bink Bedding. Inmiddels is Bink Bedding beddengoed bekend in allerlei Europese landen. Bink Bedding moltons en eventuele andere producten van Bink Bedding zijn online te bestellen via onze webshop. Dankzij onze Laagste Prijsgarantie weet je zeker dat je nooit teveel betaalt. Wij zorgen ervoor dat de bestelde Bink Bedding moltons zo snel mogelijk jouw kant opkomen. Als wij jouw online order en betaling vandaag nog vóór 20.00 uur ontvangen, doen wij de bestelde Bink Bedding moltons in de meeste gevallen meteen op de post, zodat jij deze morgen al ontvangt. Dit is alleen mogelijk als de bestelde moltons bij ons voorradig zijn.

Lees minder...
4 Resultaten
 • Quick view

  Bink Bedding Floor Hoeslaken

  Het Bink Bedding Floor Hoeslaken zorgt voor optimaal slaapcomfort als je kindje in zijn of haar bedje ligt. Het hoeslaken van Bink Bedding is gemaakt van hoogwaardig materiaal en sluit perfect aan om het matras.
  19,95
 • Quick view

  Bink Bedding Bibi Hoeslaken

  Het Bink Bedding Bibi Hoeslaken zorgt voor optimaal slaapcomfort als je kindje in zijn of haar bedje ligt. Het hoeslaken van Bink Bedding is gemaakt van hoogwaardig materiaal en sluit perfect aan om het matras.
  19,95
 • Quick view

  Bink Bedding Sil Hoeslaken

  Het Bink Bedding Sil Hoeslaken zorgt voor optimaal slaapcomfort als je kindje in zijn of haar bedje ligt. Het hoeslaken van Bink Bedding is gemaakt van zacht materiaal en sluit perfect aan om het matras.
  19,95
 • Quick view

  Bink Bedding Pip Hoeslaken

  Het Bink Bedding Pip Hoeslaken zorgt voor optimaal slaapcomfort als je kindje in zijn of haar bedje ligt. Het hoeslaken van Bink Bedding is gemaakt van zacht materiaal en sluit perfect aan om het matras.
  19,95
4 Resultaten