Chicco Hoeslakens & Moltons

Zoek je een hoeslaken of molton van Chicco? Bij Babypark hebben wij een ruim aanbod aan Chicco hoeslakens en moltons. Met behulp van een molton gaat het matras van je kindje langer mee, daarom adviseren wij om deze erbij te nemen. Een hoeslaken gaat over een molton heen. Chicco hoeslakens en moltons zijn geschikt voor allerlei bedjes. Kijk goed in de productomschrijvingen van de soorten hoeslakens en moltons voor welk maatje bed deze geschikt zijn.

Lees meer...

Zachte Chicco Hoeslakens

Chicco heeft een ruim aanbod aan hoeslakens. Hoeslakens uit onze collectie voelen zacht aan en zijn gemaakt van 100% biologisch katoen. Dit zorgt ervoor dat de hoeslakens duurzaam zijn en veilig voor je kindje. De lakens zijn gemakkelijk wasbaar in de wasmachine. Met de diverse printjes zijn de Cam Cam hoeslakens erg goed te combineren met alle andere Cam Cam producten.

Over Chicco

Chicco is een merk dat al 60 jaar bestaat. Al meer dan 60 jaar is het de missie van Chicco om dagelijks bij te dragen aan het geluk van kinderen. Chicco biedt eenvoudige en veilige oplossingen die beantwoorden aan de dagelijks eisen van ouders en kinderen, tijdens elke groeifase van het kind. Babypark heeft de laagste prijsgarantie en voor 20:00 besteld betekend dezelfde dag nog verstuurd, mits het product op voorraad is.Lees minder...
3 Resultaten
 • Quick view

  Chicco Next To Me Hoeslakens Light Grey

  De Chicco Next To Me Hoeslakens Light Grey zorgen voor een optimaal slaapcomfort als je kindje in de wieg ligt. De hoeslakens zijn gemaakt van 100% katoen, wasbaar in de wasmachine en beschikken over ingenomen hoeken.
  29,95
 • Quick view

  Chicco Next To Me Hoeslakens Tricot

  De Chicco Next To Me Hoeslakens Tricot zorgen voor een optimaal slaapcomfort als je kindje in de wieg ligt. De hoeslakens zijn gemaakt van 100% katoen, wasbaar in de wasmachine en beschikken over ingenomen hoeken.

  29,99

  24,99

 • Quick view

  Chicco Next To Me Hoeslakens Panda

  De Chicco Next To Me Hoeslakens Panda zorgen voor een optimaal slaapcomfort als je kindje in de wieg ligt. De hoeslakens zijn gemaakt van 100% katoen, wasbaar in de wasmachine en beschikken over ingenomen hoeken.

  29,99

  29,90

3 Resultaten
Trustpilot