Leander Moltons

 

Wanneer je wilt dat de matras van je kindje langer meegaat adviseren wij om een molton te kopen. Moltons trek je over matrassen of dek-en of topmatrassen heen en heeft als functie om vocht op te nemen zodat het matras niet nat wordt. Je kindje zal dan beter slapen en wakker worden in een fris en schoon bed.

 

Lees meer...

Over Leander

Leander is een Deens merk dat in 1998 is begonnen met het produceren van functionele design babykamermeubels zoals de Leander meegroeistoel, de Leander commode of de Leander waskussen. Voor het Leander (baby)bed is er een speciale Leander molton te koop. De afmeting van deze Leander molton is 70 x 120 cm.

 

Bestelinformatie

Kom eens langs bij één van onze megastores om zelf de producten van Leander te bekijken of plaats een bestelling via onze webshop. Voor 20:00 uur bestelt is morgen in huis!Lees minder...
6 Resultaten
 • Quick view

  Leander Babybed Matrasbeschermer

  Deze handige Leander Babybed Matrasbeschermer beschermt het matrasje van Leander optimaal. De matrasbeschermer is waterdicht, gemaakt van hoogwaardig materiaal en geschikt voor in de wasmachine.
  50,-
 • Quick view

  Leander Linea Hoeslaken 49 x 79 cm

  Dit mooie Leander Linea Hoeslaken 49 x 79 cm voelt heerlijk zacht en comfortabel aan. Het hoeslaken is geschikt voor een wiegmatras, gemaakt van katoen en voelt heerlijk zacht en comfortabel aan.
  40,-
 • Quick view

  Leander Linea Hoeslaken 60 x 120 cm

  Dit mooie Leander Linea Hoeslaken 60 x 120 cm voelt heerlijk zacht en comfortabel aan. Het hoeslaken is gemaakt van katoen en geschikt voor matrassen met de afmetingen 60 x 120 cm en 66 x 166 cm.
  34,-
 • Quick view

  Leander Hoeslaken 66 x 146 cm White

  Dit mooie Leander Hoeslaken 66 x 146 cm White voelt heerlijk zacht en comfortabel aan. Het hoeslaken is geschikt voor een juniormatras, gemaakt van katoen en voelt heerlijk zacht en comfortabel aan.
  41,95
 • Quick view

  Leander Juniorbed Matrasbeschermer

  Deze handige Leander Juniorbed Matrasbeschermer beschermt het matrasje van Leander optimaal. De matrasbeschermer is waterdicht, gemaakt van hoogwaardig materiaal en geschikt voor in de wasmachine.
  50,-
 • Quick view

  Leander Linea Sofa Matrashoes

  De Leander Linea Sofa Matrashoes is speciaal voor het Leander Linea Babybed. In combinatie met de sofa kussens en sofa kussenhoezen kun je het babybed eenvoudig omtoveren tot een uniek bedbankje.
  40,-
6 Resultaten