Little Dutch Hoeslakens & Moltons

Op deze pagina vind je alle hoeslakens & moltons uit onze Little Dutch collectie. Door het gebruik van een molton gaat je matras langer mee. Daarom adviseren wij altijd om deze bij je matras te kopen. Een hoeslaken gaat over de molton heen. Wij hebben hier Little Dutch hoeslakens & moltons voor ledikantjes, bedden en wiegjes.

Lees meer...

Verschillende soorten Little Dutch hoeslakens & moltons

De hoeslakens en moltons van Little Dutch komen voor in verschillende kleuren en met verschillende patronen. Alle hoeslakens en moltons zijn 70 x 140 cm, gemaakt van hoogwaardige kwaliteit katoen en wasbaar in de wasmachine.

Over Little Dutch

Little Dutch is een sprankelend merk voor de allerkleinsten. In het assortiment van Little Dutch vind je originele kinderkamerartikelen. Alle accessoires zijn met grote zorg & speciaal ontwikkeld voor elke baby- of kinderkamer. De bijzondere designs worden gekenmerkt door mooie materialen en kleurrijke designs. Babypark heeft de laagste prijsgarantie en voor 20:00 besteld betekend dezelfde dag nog verstuurd, mits het product op voorraad is.

Lees minder...
6 Resultaten
 • Quick view

  Little Dutch Pure Hoeslaken

  Dit mooie Little Dutch Pure Hoeslaken voelt heerlijk zacht en comfortabel aan. Het hoeslaken is gemaakt van katoen en kan goed gecombineerd worden met de andere producten van Little Dutch.
 • Quick view

  Little Dutch Sunrise Hoeslaken

  Dit mooie Little Dutch Sunrise Hoeslaken voelt heerlijk zacht en comfortabel aan. Het hoeslaken is gemaakt van katoen en kan goed gecombineerd worden met de andere producten van Little Dutch.
 • Quick view

  Little Dutch Little Goose Hoeslaken

  Dit mooie en stijlvolle Little Dutch Little Goose Hoeslaken voelt heerlijk zacht en comfortabel aan. Het hoeslaken is gemaakt van katoen en kan goed gecombineerd worden met de andere producten van Little Dutch.
  14,95
 • Quick view

  Little Dutch Wild Flowers Hoeslaken

  Dit mooie en stijlvolle Little Dutch Wild Flowers Hoeslaken voelt heerlijk zacht en comfortabel aan. Het hoeslaken is gemaakt van katoen en kan goed gecombineerd worden met de andere producten van Little Dutch.
  14,95
 • Quick view

  Little Dutch Ocean Hoeslaken

  Dit Little Dutch Ocean Hoeslaken voelt heerlijk zacht en comfortabel aan. Het hoeslaken is gemaakt van katoen en kan goed gecombineerd worden met de andere producten van Little Dutch.
 • Quick view

  Little Dutch Spring Flowers Hoeslaken 40 x 80 cm

  Dit mooie Little Dutch Spring Flowers Hoeslaken 40 x 80 cm voelt heerlijk zacht en comfortabel aan. Het hoeslaken is gemaakt van katoen en kan goed gecombineerd worden met de andere producten van Little Dutch.
  14,95
6 Resultaten
Trustpilot