Meyco hoezen & moltons

Maak het bedje of reisbedje van je kindje compleet met een Meyco hoeslaken of molton. Een Meyco hoeslaken of molton trek je over het matras heen. Het houdt het matras schoon en geeft daarnaast ook extra comfort. Aan de randen van het hoeslaken zit meestal elastiek. Dit zorgt ervoor dat je het hoeslaken heel stevig om het matras vast kunt maken.

Lees meer...

Meyco hoeslaken voor een campingbedje of reisbedje

Meestal hebben wij ook Meyco hoeslakens voor een reisbedje of campingbedje in ons assortiment. Een Meyco campingbed matrashoes is meestal 60 x 120 cm. Zo’n Meyco hoeslaken is geschikt voor een standaard formaat campingbedje. Een Meyco hoeslaken voor een campingbedje is meestal gemaakt van zacht, luchtdoorlatend jersey dat prima bestand is tegen de wasmachine. In veel gevallen beschikt het over een ritssluiting, zodat je het hoeslaken gemakkelijk heel nauw om het matrasje heen schuift.

Over Meyco

Meyco is onderdeel van moederorganisatie B-boo baby & lifestyle GmbH, dat in 2013 is ontstaan. Later is het bedrijf Meyco door B-boo overgenomen. Het merk Meyco bleef bestaan. Meyco begon in 1959 met het maken van zachte, katoenen babydekentjes. In de loop van de tijd is het assortiment van Meyco enorm uitgebreid. Van Meyco verkopen wij uiteenlopende textielproducten voor je kleintje. Van Meyco zijn fraaie, kwalitatieve en complete collecties verkrijgbaar met artikelen die heel goed met elkaar matchen. Meyco hoeslakens en andere items zijn basic, vernieuwend, veilig en betaalbaar. Jouw gewenste Meyco hoeslaken of Meyco campingbed matrashoes bestel je eenvoudig online via Babypark.nl. Wij zorgen ervoor dat jouw bestelling zo snel mogelijk naar je toegestuurd wordt. Als jouw online order en betaling ons vandaag nog vóór 20.00 uur bereikt, doen wij het Meyco hoeslaken in de meeste gevallen direct op de post. Jij ontvangt het hoeslaken dan de volgende dag.

Lees minder...
10 Resultaten
 • Quick view

  Meyco Jersey Campingbed Matrashoes 60 x 120 cm

  Het Meyco Jersey Campingbed Matrashoes 60 x 120 cm is geschikt voor een standaard campingbedmatras. De hoes zorgt er voor dat je kindje heerlijk comfortabel in zijn of haar campingbedje ligt.

  Normale prijs: 8,95

  Special Price 7,60

 • Quick view

  Meyco Jersey Hoeslaken 75 x 95 cm

  Het Meyco Jersey Hoeslaken 75 x 95 cm zorgt voor optimaal slaapcomfort als je kindje in zijn of haar box ligt. Het hoeslaken van Meyco is gemaakt van hoogwaardig materiaal dat zacht aanvoelt en sluit perfect aan.
 • Quick view

  Meyco Jersey Hoeslaken 40 x 80/90 cm

  Het Meyco Jersey Hoeslaken 40 x 80/90 cm zorgt voor optimaal slaapcomfort als je kindje in zijn of haar bedje ligt. Het hoeslaken van Meyco is gemaakt van hoogwaardig materiaal dat zacht aanvoelt en sluit perfect aan.
 • Quick view

  Meyco Jersey Hoeslaken 60 x 120 cm 2 Stuks

  Het stijlvolle Meyco Jersey Hoeslaken 60 x 120 cm 2 Stuks zorgt voor optimaal slaapcomfort als je kindje in zijn of haar bedje ligt. Het hoeslaken is gemaakt van hoogwaardig materiaal en sluit perfect aan.
  10,95
 • Quick view

  Meyco Jersey Hoeslaken 50 x 90 cm

  Het stijlvolle Meyco Jersey Hoeslaken 50 x 90 cm zorgt voor optimaal slaapcomfort als je kindje in zijn of haar bedje ligt. Het hoeslaken is gemaakt van hoogwaardig materiaal en sluit perfect aan om het matras.
  5,50
 • Quick view

  Meyco Jersey Hoeslaken 70 x 140/150 cm 2 Stuks

  Het Meyco Jersey Hoeslaken 70 x 140/150 cm 2 Stuks zorgt voor optimaal slaapcomfort als je kindje in zijn of haar bedje ligt. Het hoeslaken is gemaakt van hoogwaardig materiaal en sluit perfect aan om het matras.

  Normale prijs: 14,95

  Special Price 11,96

 • Quick view

  Meyco Jersey Hoeslaken 40 x 80/90 cm 2 Stuks

  Het stijlvolle Meyco Jersey Hoeslaken 40 x 80/90 cm 2 Stuks zorgt voor optimaal slaapcomfort als je kindje in zijn of haar bedje ligt. Het hoeslaken is gemaakt van hoogwaardig materiaal en sluit perfect aan.
  8,95
 • Quick view

  Meyco Jersey Hoeslaken 50 x 90 cm 2 Stuks

  Het stijlvolle Meyco Jersey Hoeslaken 50 x 90 cm 2 Stuks zorgt voor optimaal slaapcomfort als je kindje in zijn of haar bedje ligt. Het hoeslaken is gemaakt van hoogwaardig materiaal en sluit perfect aan.
  9,95
 • Quick view

  Meyco Jersey Hoeslaken 70 x 140/150 cm

  Het Meyco Jersey Hoeslaken 70 x 140/150 cm zorgt voor optimaal slaapcomfort als je kindje in zijn of haar bedje ligt. Het hoeslaken is gemaakt van hoogwaardig materiaal en sluit perfect aan om het matras.
  7,95
 • Quick view

  Meyco Jersey Hoeslaken 60 x 120 cm

  Het Meyco Jersey Hoeslaken 60 x 120 cm zorgt voor optimaal slaapcomfort als je kindje in zijn of haar bedje ligt. Het hoeslaken van Meyco is gemaakt van hoogwaardig materiaal dat zacht aanvoelt en sluit perfect aan.
  5,95
10 Resultaten
Trustpilot