Polydaun Hoeslakens & Moltons

Ben je opzoek naar een Hoeslaken of Molton van het merk Polydaun? Bij Babypark vind je een ruim aanbod aan Polydaun hoeslakens en moltons. Hiertussen zal vast iets zitten dat past bij jou en je kindje. Met het gebruik van een molton zorg je ervoor dat je matras langer mee gaat. Het beschermt je matras tegen vocht en vervuiling. Een hoeslaken gaat over een molton heen. Deze Polydaun hoeslakens en moltons passen op bedden, wiegjes en ledikantjes.

Lees meer...

Verschillende Polydaun Moltons

De moltons van Polydaun geven je matras een langere levensduur. De moltons hebben een vocht opnemend vermogen wat extra hygiëne biedt. De Polydaun moltons zijn gemaakt van hoogwaardig 100% katoen, zijn huidvriendelijk, ventilerend en voelen zacht aan. De moltons van Polydaun zijn geschikt voor de wasmachine, op 60 graden.

Over Polydaun

Polydaun is het dochterbedrijf van het Zweedse merk Polydun. Polydaun is de grootste fabrikant in de Benelux van kunstvezel bedden en hoofdkussens. De drie kernproducten binnen het assortiment van Polydaun zijn dekbedden, hoofdkussens en matrasbescherming. Babypark heeft de laagste prijsgarantie en voor 20:00 uur besteld betekend dezelfde dag nog verstuurd, mits het product op voorraad is.

Lees minder...
9 Resultaten
 • Quick view

  Polydaun Molton Sloop 2 Stuks

  De Polydaun Molton Sloop is zeer absorberend en hygienisch. Het heeft een groot vochtopnemend vermogen wat voor mensen die erg transpireren erg fijn is. Gemaakt van zachte kwaliteit.
  16,95
 • Quick view

  Polydaun Matrasbeschermer Top Nop 90 x 200 cm

  De Polydaun Matrasbeschermer Top Nop 90 x 200 cm is voorzien van een anti-sliplaag. Het biedt bescherming tegen slijtage van het matras en is geschikt voor elk bed, elke matrasdrager en elk type matras.

  22,95

  19,90

 • Quick view

  Polydaun Moltonhoes Waterdicht 90 x 200 cm

  Polydaun Molton Matrashoes geeft het matras een langere levensduur en de hygiëne speelt ook een grote rol. Gemaakt van hoogwaardig katoen en uiteraard wasbaar in de wasmachine.
  29,95
 • Quick view

  Polydaun 3D Mesh PU Hoeslaken 90 x 200 cm

  Het Polydaun 3D Mesh PU Hoeslaken 90 x 200 cm zorgt voor optimaal slaapcomfort als je kindje in zijn of haar bedje ligt. Het hoeslaken is gemaakt van ademend materiaal en sluit perfect aan om het matras.
  47,95
 • Quick view

  Polydaun 3D Mesh PU Hoeslaken 70 x 150 cm

  Het Polydaun 3D Mesh PU Hoeslaken 70 x 150 cm zorgt voor optimaal slaapcomfort als je kindje in zijn of haar bedje ligt. Het hoeslaken is gemaakt van ademend materiaal en sluit perfect aan om het matras.
  28,50
 • Quick view

  Polydaun Molton Matrashoes

  Polydaun Molton Matrashoes geeft het matras een langere levensduur en de hygiëne speelt ook een grote rol. Gemaakt van hoogwaardig katoen en uiteraard wasbaar in de wasmachine.
  22,95
 • Quick view

  Polydaun 3D Mesh PU Hoeslaken 120 x 200 cm

  Het Polydaun 3D Mesh PU Hoeslaken 120 x 200 cm zorgt voor optimaal slaapcomfort als je kindje in zijn of haar bedje ligt. Het hoeslaken is gemaakt van ademend materiaal en sluit perfect aan om het matras.
  59,95
 • Quick view

  Polydaun Evolon® Kussensloop 60 x 70 cm

  Het Polydaun Evolon® kussensloop is een anti-allergische kussensloop wat een schone en gezonde omgeving creëert voor jou en je kindje. Het is gemaakt van Evolon® en voelt zacht en soepel aan.
  17,50
 • Quick view

  Polydaun Evolon® Matrashoes 90 x 200 cm

  Het Polydaun Evolon® matrashoes is een anti-allergisch matrashoes wat een schone en gezonde omgeving creëert voor jou en je kindje. Het is gemaakt van Evolon® en voelt zacht en soepel aan.
  44,95
9 Resultaten
Trustpilot