Sebra Hoeslakens & Moltons

Zoek je naar hoeslakens of moltons van het merk Sebra? Dan zit je hier op de juiste pagina. Bij Babypark hebben we een ruim assortiment aan Sebra hoeslakens en moltons. Het gebruik van een molton zorgt ervoor dat een matras langer mee gaat. Het beschermt het matras namelijk tegen vocht en vervuiling. Een hoeslaken gaat over het matras heen. Tussen deze hoeslakens en moltons zit vast iets dat goed past bij jou en je kindje.

Lees meer...

Fijne Sebra hoeslakens

Deze Sebra hoeslakens zijn geschikt om een matras, zodat je kindje lekker zacht en comfortabel ligt. Het hoeslaken is gemaakt van 100% organisch katoen en is licht elastisch, zo sluit het hoeslaken nauw aan op het matras. De Sebra hoeslakens zijn eenvoudig te wassen in de wasmachine.

Over Sebra

Sebra is een Deens merk dat meubels, textiel, speelgoed en accessoires van hoge kwaliteit ontwerpt voor kinderen en de kinderkamers. Sebra producten hebben een modern ontwerp en kleurkeuze. Veel producten zijn gecombineerd met oud vakmanschap zoals haken en breien, en zijn dus handgemaakt. Ook gebruikt Sebra natuurlijke materialen zoals hout en katoen. Veiligheid en kwaliteit staan centraal bij Sebra. Babypark heeft de laagste prijsgarantie en voor 20:00 uur besteld betekend dezelfde dag nog verstuurd, mits het product op voorraad is.

Lees minder...
6 Resultaten
 • Quick view

  Sebra Jersey Hoeslaken White 70 x 160 cm

  Het stijlvolle Sebra Jersey Hoeslaken White 70 x 160 cm zorgt voor optimaal slaapcomfort als je kindje in zijn of haar bedje ligt. Het hoeslaken is gemaakt van zacht materiaal en sluit perfect aan om het matras.
  25,-
 • Quick view

  Sebra Hoeslaken Grey 70 x 150 cm

  Het Sebra hoeslaken zorgt voor een optimaal slaapcomfort als je kindje op een matras ligt. Gemaakt van 100% organisch katoen, wasbaar in de wasmachine en beschikt over elastiek in de hoeken.

  25,-

  14,97

 • Quick view

  Sebra Junior & Grow Hoeslaken White 90 x 160 cm

  Het Sebra Junior & Grow Hoeslaken White 90 x 160 cm zorgt voor optimaal slaapcomfort als je kindje in zijn of haar bedje ligt. Het hoeslaken is gemaakt van zacht materiaal en sluit perfect aan om het matras.
  30,-
 • Quick view

  Sebra Hoeslaken Grey 70 x 120 cm

  Het Sebra hoeslaken zorgt voor een optimaal slaapcomfort als je kindje op een matras ligt. Gemaakt van 100% organisch katoen, wasbaar in de wasmachine en beschikt over elastiek in de hoeken.
  19,-
 • Quick view

  Sebra Jersey Hoeslaken White 70 x 120 cm

  Het stijlvolle Sebra Jersey Hoeslaken White 70 x 120 cm zorgt voor optimaal slaapcomfort als je kindje in zijn of haar bedje ligt. Het hoeslaken is gemaakt van zacht materiaal en sluit perfect aan om het matras.
  19,-
 • Quick view

  Sebra Hoeslaken 70 x 120 cm

  Het stijlvolle Sebra Hoeslaken 70 x 120 cm zorgt voor optimaal slaapcomfort als je kindje in zijn of haar bedje ligt. Het hoeslaken is gemaakt van zacht materiaal en sluit perfect aan om het matras.

  25,-

  15,95

6 Resultaten
Trustpilot