Baby's Only bedovertrek

 

Een gebreid Baby's Only bedovertrek is decoratief

Baby's Only heeft dekbedovertrekken met een gebreid middenstuk met een patroon van kabels. De rand van het dekbed is afgewerkt met een katoenen rand met sierelementen. Deze dekbedden staan heel decoratief op je kinderledikant. Bij Babypark, hier in de webshop, kun je nog veel meer leuke kinderartikele kopen zoals meubels voor de kinderkamer, andere bedovertrekken, badtextiel en speeltjes bij onze overige merken. Bekijk ons grote assortiment hier bij Babypark. eem een kijkje bij de Baby's Only aanbieding bedovertrekken.

Lees meer...

 

Baby's Only overtrekken zijn stijlvol

Een Baby's Only overtrek met gebreide kabels heeft een heel eigen stijl en brengt sfeer aan op het kinderbed. Door de katoenen bovenrand kan het bed mooi strak opgemaakt worden en kriebelt het overtrek niet op de huid van je kind. Nog meer modieuze overtrekken hier in onze webwinkel kun je vinden bij de andere exclusieve topmerken. Op Babypark hier mag je 24 uur per dag online een bestelling doorgeven. Kom in het weekend hier Baby's Only bedovertrekken kopen.

Lees minder...
9 Resultaten
 • Quick view

  Baby's Only Classic Dekbedovertrek 100 x 135 cm

  Dit Baby's Only Classic Dekbedovertrek 100 x 135 cm zorgt ervoor dat je kindje comfortabel in het ledikant ligt. Het stijlvolle dekbedovertrek is gemaakt van zachte materialen en wasbaar in de wasmachine.
  79,94
 • Quick view

  Baby's Only Kabel Dekbedovertrek 100 x 135 cm

  Dit Baby's Only Kabel Dekbedovertrek 100 x 135 cm zorgt ervoor dat je kindje comfortabel in het ledikant ligt. Het dekbedovertrek is gemaakt van zachte materialen en wasbaar in de wasmachine.
  79,95
 • Quick view

  Baby's Only Classic Wiegovertrek 80 x 80 cm

  De Baby's Only Classic Wiegovertrek 80 x 80 cm zorgt ervoor dat je kindje comfortabel in de wieg ligt. De stijlvolle wiegovertrek is gemaakt van zachte materialen en uitwasbaar in de wasmachine.
  69,95
 • Quick view

  Baby's Only Sparkle Overtrek 100 x 135 cm

  Onder het Baby's Only Sparkle Overtrek 100 x 135 cm zal je kindje heerlijk slapen! Het overtrek is gemaakt van hoogwaardig materiaal dat zacht aanvoelt en beschikt over een stijlvol design.
  89,95
 • Quick view

  Baby's Only Cloud Dekbedovertrek 100 x 135 cm

  De Baby’s Only Cloud Waskussenhoes is een eyecatcher in de babykamer. De hoes is gemaakt van kwalitatieve, zachte materialen en is perfect te combineren met andere items van de Cloud serie van Baby’s Only.
  89,95
 • Quick view

  Baby's Only Marble Overtrek 100 x 135 cm

  Onder het Baby's Only Marble Overtrek 100 x 135 cm zal je kindje heerlijk slapen! Het overtrek is gemaakt van hoogwaardig materiaal dat zacht aanvoelt en beschikt over een stijlvol design.
  79,95
 • Quick view

  Baby's Only Dekbedovertrek Sun 100 x 135 cm

  Dit Baby's Only dekbedovertrek Sun zorgt ervoor dat je kindje comfortabel in het ledikant ligt. Het dekbedovertrek is gemaakt van zachte materialen en wasbaar in de wasmachine.
  89,95
 • Quick view

  Baby's Only River Dekbedovertrek

  Dit Baby's Only River dekbedovertrek zorgt ervoor dat je kindje comfortabel in het ledikant ligt. Het dekbedovertrek is gemaakt van zacht materiaal en uitwasbaar in de wasmachine.
  89,95
 • Quick view

  Baby's Only Soft Cotton Dekbedovertrek 100 x 135 cm

  De Baby’s Only Soft Cotton Dekbedovertrek is een eyecatcher in de babykamer. Het overtrek is gemaakt van kwalitatieve, zachte materialen en is geschikt voor een 60 x 120 cm ledikant.
  69,95
9 Resultaten