Een Bink Bedding bedovertrek

 

Een fleurig Bink Bedding bedovertrek met Mickey Mouse applicatie

Van Bink Bedding zijn leuke bedovertrekken te vinden hier in onze webwinkel. De print is aan beide kanten van het overtrek verschillend. Bijvoorbeeld een effen kant en een kant met opdruk. Bij het bedovertrek zit een sloop. Ook bij andere kewaliteitsmerken die je hier in onze webwinkel vindt tref je leuke kinderitems aan zoals meubeltjes, accessoires of kinderkleding. Bekijk meteen de onze actuele Bink Bedding aanbieding hier op Babypark.

Lees meer...

 

Bink Bedding overtrekken met een geruite en een hartjes kant

Er zijn trendy Bink Bedding bedovertrekken met hippe kleuren zoals fel fuchsia en dan de ene kant met een ruitjespatroon en de andere kant een hartjespatroon. Welk meisje wil er nu niet zo'n cool dekbed op haar bed? Nog meer supermooie overtrekken vind je voor kinderen hier in onze webwinkel bij de andere kwaliteitsmerken. Hier in de webshop Babypark kun je 24 uren op een dag online artikelen bestellen. Kom op jouw moment een cool Bink Bedding overtrek kopen.

Lees minder...
14 Resultaten
 • Quick view

  Bink Bedding Zoë Dekbedovertrek

  Onder dit stijlvolle Bink Bedding Zoë Dekbedovertrek zal je kindje lekker slapen en wordt het iedere dag vrolijk wakker. Het overtrek is gemaakt van 100% katoen en kan uitgewassen worden in de wasmachine.

  59,95

  21,95

 • Quick view

  Bink Bedding Pique Dekbedovertrek

  Onder dit stijlvolle Bink Bedding Pique Dekbedovertrek zal je kindje lekker slapen en wordt het iedere dag vrolijk wakker. Het overtrek is gemaakt van 100% katoen en kan gewassen worden in de wasmachine.

  39,95

  21,95

 • Quick view

  Bink Bedding Pique Dekbedovertrek 100 x 135 cm

  Onder dit Bink Bedding Pique Dekbedovertrek 100 x 135 cm zal je kindje lekker slapen en wordt het iedere dag vrolijk wakker. Het overtrek is gemaakt van 100% katoen en kan uitgewassen worden in de wasmachine.
  35,96
 • Quick view

  Bink Bedding Indiana Dekbedovertrek Zwart / Wit

  Onder dit Bink Bedding Indiana Overtrek Zwart / Wit zal je kindje lekker slapen en wordt het iedere dag vrolijk wakker. Het overtrek is gemaakt van katoen en kan uitgewassen worden in de wasmachine.
  21,95
 • Quick view

  Bink Bedding Bibi Dekbedovertrek

  Onder dit Bink Bedding Bibi Overtrek zal je kindje lekker slapen en wordt het iedere dag vrolijk wakker. Het overtrek is gemaakt van 100% katoen en kan uitgewassen worden in de wasmachine.
  49,95
 • Quick view

  Bink Bedding Sil Dekbedovertrek

  Onder dit Bink Bedding Sil Overtrek je kindje lekker slapen en wordt het iedere dag vrolijk wakker. Het overtrek is gemaakt van 100% katoen en kan uitgewassen worden in de wasmachine.
  21,95
 • Quick view

  Bink Bedding Max Dekbedovertrek

  Onder dit stijlvolle Bink Bedding Max Dekbedovertrek je kindje lekker slapen en wordt het iedere dag vrolijk wakker. Het overtrek is gemaakt van 100% katoen en kan uitgewassen worden in de wasmachine.

  Normale prijs: 49,95

  Special Price 21,95

 • Quick view

  Bink Bedding Dees Dekbedovertrek

  Onder dit stijlvolle Bink Bedding Dees Dekbedovertrek je kindje lekker slapen en wordt het iedere dag vrolijk wakker. Het overtrek is gemaakt van 100% katoen en kan uitgewassen worden in de wasmachine.

  49,95

  21,95

 • Quick view

  Bink Bedding Pique Dekbedovertrek 60 x 80 cm

  Onder dit Bink Bedding Pique Dekbedovertrek 60 x 80 cm je kindje lekker slapen en wordt het iedere dag vrolijk wakker. Het overtrek is gemaakt van 100% katoen en kan uitgewassen worden in de wasmachine.
  21,95
 • Quick view

  Bink Bedding Daan Dekbedovertrek

  Onder dit stijlvolle Bink Bedding Daan Dekbedovertrek je kindje lekker slapen en wordt het iedere dag vrolijk wakker. Het overtrek is gemaakt van 100% katoen en kan uitgewassen worden in de wasmachine.

  Normale prijs: 59,95

  Special Price 21,95

 • Quick view

  Bink Bedding Rainbow Dekbedovertrek

  Onder dit stijlvolle Bink Bedding Rainbow Dekbedovertrek je kindje lekker slapen en wordt het iedere dag vrolijk wakker. Het overtrek is gemaakt van 100% katoen en kan uitgewassen worden in de wasmachine.

  Normale prijs: 59,95

  Special Price 21,95

 • Quick view

  Bink Bedding BB Dekbedovertrek

  Onder deze stijlvolle Bink Bedding BB Dekbedovertrek je kindje lekker slapen en wordt het iedere dag vrolijk wakker. Het overtrek is gemaakt van 100% katoen en kan uitgewassen worden in de wasmachine.
  84,95
 • Quick view

  Bink Bedding Stars Dekbedovertrek

  Onder deze stijlvolle Bink Bedding Stars Dekbedovertrek je kindje lekker slapen en wordt het iedere dag vrolijk wakker. Het overtrek is gemaakt van 100% katoen en kan uitgewassen worden in de wasmachine.
  59,95
 • Quick view

  Bink Bedding Bo Dekbedovertrek

  Onder deze stijlvolle Bink Bedding Bo Dekbedovertrek je kindje lekker slapen en wordt het iedere dag vrolijk wakker. Het overtrek is gemaakt van 100% katoen en kan uitgewassen worden in de wasmachine.

  59,95

  49,95

14 Resultaten
Trustpilot