Damai bedovertrekken

 

Kinderen slapen het lekkerst onder een Damai overtrek

Voor kinderen is het uiterlijk van hun kamer belangrijk, het is immers hun eigen plekje. Ook het dekbed draagt daaraan bij. Je wilt echter niet alleen dat het er leuk uitziet, maar ook dat het van hoge kwaliteit is en veiligheid biedt voor je kind. Een Damai bedovertrek overtreft al je verwachtingen!

Lees meer...

Damai overtrekken zijn verkrijgbaar in diverse maten en passen in kleinere ledikanten, maar ook in eenpersoonsbedden of twijfelaars. Damai besteedt veel aandacht aan de designs aan beide zijden van het overtrek. Dankzij de hoge kwaliteit hebben de dekbedden een lange levensduur en een luxe uitstraling.

 

Damai overtrekken, duurzame kwaliteit

Veel consumenten houden bij hun aankopen rekening met de duurzaamheid ervan. Damai wil milieu zo min mogelijk belasten bij de productie van de overtrekken. Het katoen wordt verbouwd op organische wijze. Het verwerken ervan gebeurt enkel met behulp van natuurlijke producten. Dit leidt tot de vervaardiging van een anti-allergene en huidvriendelijke stof.

Babypark.nl heeft Damai bedovertrekken in de aanbieding. Je kunt ze online kopen via de webshop of komen bekijken in één van de negen vestigingen van Babypark.

Lees minder...
3 Resultaten
 • Quick view

  Damai Overtrek Starville

  Een vrolijk dekbedovertrek van het merk Damai voorzien van sterretjes. De sterretjes geven het geheel een trendy uitstraling.
  39,95
 • Quick view

  Damai Overtrek Brooklyn 140 x 200 cm

  Op dit dekbedovertrek van het merk Damai is het een levendige boel. Creatieve, speelse figuurtjes en gebouwen, sieren het totaal.
  29,95
 • Quick view

  Damai Overtrek Kenia Khaki 140 x 200 cm

  Damai Overtrek Kenia Khaki 140 x 200 cm creëert een safarisfeer op de kinderkamer. Het overtrek is gemaakt van kwalitatief katoen zodat je er veel jaar plezier van hebt.
  39,95
3 Resultaten