Damai bedovertrekken

 

Kinderen slapen het lekkerst onder een Damai overtrek

Voor kinderen is het uiterlijk van hun kamer belangrijk, het is immers hun eigen plekje. Ook het dekbed draagt daaraan bij. Je wilt echter niet alleen dat het er leuk uitziet, maar ook dat het van hoge kwaliteit is en veiligheid biedt voor je kind. Een Damai bedovertrek overtreft al je verwachtingen!

Lees meer...

Damai overtrekken zijn verkrijgbaar in diverse maten en passen in kleinere ledikanten, maar ook in eenpersoonsbedden of twijfelaars. Damai besteedt veel aandacht aan de designs aan beide zijden van het overtrek. Dankzij de hoge kwaliteit hebben de dekbedden een lange levensduur en een luxe uitstraling.

 

Damai overtrekken, duurzame kwaliteit

Veel consumenten houden bij hun aankopen rekening met de duurzaamheid ervan. Damai wil milieu zo min mogelijk belasten bij de productie van de overtrekken. Het katoen wordt verbouwd op organische wijze. Het verwerken ervan gebeurt enkel met behulp van natuurlijke producten. Dit leidt tot de vervaardiging van een anti-allergene en huidvriendelijke stof.

Babypark.nl heeft Damai bedovertrekken in de aanbieding. Je kunt ze online kopen via de webshop of komen bekijken in één van de negen vestigingen van Babypark.

Lees minder...
3 Resultaten
 • Quick view

  Damai Dekbedovertrek 140 x 200 / 220 Cm

  Het Damai Dekbedovertrek 140 x 200 / 220 Cm is een stijlvolle dekbedovertrek gemaakt van hoogwaardig materiaal. Daarnaast wordt het dekbed geleverd inclusief één kussensloop. Voorzien van een leuke print.

  39,95

  29,95

 • Quick view

  Damai Dekbedovertrek Toekan 120 x 150 / 60 x 50 Cm

  Het Damai Dekbedovertrek Toekan 120x 150 / 60 x 50 Cm is een stijlvol dekbedovertrek gemaakt van hoogwaardig materiaal. Daarnaast is het dekbedovertrek wasbaar op 40 graden. Wordt geleverd inclusief één kussensloop.

  57,95

  52,95

 • Quick view

  Damai Dekbedovertrek Botanica Groen 140 x 200 / 220 Cm

  Het Damai Dekbedovertrek Botanica Groen 140 x 200 / 220 Cm is een stijlvolle dekbedovertrek gemaakt van 100% katoen. Daarnaast is het dekbedovertrek wasbaar op 40 graden. Wordt geleverd inclusief één kussensloop.
  69,95
3 Resultaten
Trustpilot