Filibabba dekbed overtrekken

Filibabba heeft mooie en neutrale dekbed overtrekken voor je kindje. En het juiste dekbed overtrek van Filibabba kan natuurlijk niet missen voor je kindje. Een heerlijk zacht dekbed overtrek doet natuurlijk elk kindje goed. Ook dragen de Filibabba dekbed overtrekken bij aan een optimale nachtrust voor je kindje.

Lees meer...

Comfort van de Filibabba dekbed overtrekken

Comfortabel zijn de Filibabba dekbed overtrekken zeker. De Filibabba dekbed overtrekken voelen heerlijk zacht aan wanneer je kindje onder haar of zijn deken ligt. Dit is natuurlijk extra fijn voor je kindje wanneer het gaat slapen. Door de juiste materialen die gebruikt worden voor de Filibabba dekbed overtrekken is de kwaliteit van de Filibabba dekbed overtrekken dan ook erg goed.

Design van de Filibabba dekbed overtrekken

De Filibabba dekbed overtrekken hebben mooie kleuren en geven echt sfeer aan de kinderkamer van je kindje. Door het juiste Filibabba dekbed overtrek maak je de kamer van je kindje helemaal af en compleet. Het Filibabba dekbed overtrek word geleverd inclusief kussensloop. Je kunt de Filibabba dekbed overtrekken overigens gewoon wassen in de wasmachine op 30 of 40 graden.

Lees minder...
2 Resultaten
 • Quick view

  Filibabba Muslin Dekbedovertrek Dusty Rose 100 x 140 cm

  Het Filibabba Muslin Dekbedovertrek Dusty Rose 100 x 140 cm is een must-have voor de kinderkamer! Het dekbedovertrek is voorzien van een stijlvolle print en wordt geleverd inclusief een bijpassende kussensloop.
  64,95
 • Quick view

  Filibabba Muslin Dekbedovertrek Dark Mint 100 x 140 cm

  Het Filibabba Muslin Dekbedovertrek Dark Mint 100 x 140 cm is een must-have voor de kinderkamer! Het dekbedovertrek is voorzien van een stijlvolle print en wordt geleverd inclusief een bijpassende kussensloop.
  64,95
2 Resultaten