Jollein overtrekken: vind een goede aanbieding bij Babypark

 

Heerlijk wegdromen met Jollein

Het hippe Nederlandse merk Jollein is bekend vanwege het stijlvol ontworpen kinderbedtextiel en andere textielproducten voor baby´s en kinderen, zoals boxkleden en slaapzakjes. Het merk heeft een prachtige basiscollectie, maar komt ieder jaar ook weer met nieuwe, trendy dessins. Je hoeft niet verder te kijken, want bij Jollein vind je altijd wat je zoekt!

Lees meer...

 

Exclusief en hoge kwaliteit

Of je nu een overtrek zoekt met leuke details of applicaties, een moderne print of aparte kleurcombinaties, een Jollein bedovertrek staat altijd voor een exclusief dessin en gebruik van mooie materialen. Bekijk online het ruime assortiment voor jongens en meisjes en laat je inspireren. Wat voor combinaties je ook maakt, in een slaapkamer aangekleed met Jollein producten hebben kinderen meteen een heerlijk thuisgevoel.

 

De maten van de Jollein bedovertrekken

Als je een sfeervol Jollein overtrek wilt kopen voor de kinderkamer, check dan eerst de afmetingen onder Productinformatie. Er zijn bijvoorbeeld verschillende maten overtrekken voor ledikanten en wiegjes.

Lees minder...
5 Resultaten
 • Quick view

  Jollein Meadow Dekbedovertrek 100 x 140 cm

  Onder het Jollein Meadow Dekbedovertrek 100 x 140 cm zal je kindje heerlijk slapen! Het Jollein Meadow overtrek is gemaakt van hoogwaardig materiaal dat zacht aanvoelt en wordt geleverd met een kussensloop.

  24,95

  22,39

 • Quick view

  Jollein Pimpelmees Forest Animals Dekbedovertrek 100 x 140 cm

  Onder het Jollein Pimpelmees Forest Animals Dekbedovertrek 100 x 140 cm zal je kindje heerlijk slapen! Het overtrek is gemaakt van hoogwaardig materiaal en wordt geleverd met een bijpassend kussensloop.
  39,99
 • Quick view

  Jollein Savannah Dekbedovertrek 100 x 140 cm

  Onder het Jollein Savannah Dekbedovertrek 100 x 140 cm zal je kindje heerlijk slapen! Het Jollein Meadow overtrek is gemaakt van hoogwaardig materiaal dat zacht aanvoelt en wordt geleverd met een kussensloop.
  27,99
 • Quick view

  Jollein Bloom Dekbedovertrek 100 x 140 cm

  Onder het Jollein Bloom Dekbedovertrek 100 x 140 cm zal je kindje heerlijk slapen! Het overtrek is gemaakt van hoogwaardig materiaal en wordt geleverd met een bijpassend kussensloop.
  27,99
 • Quick view

  Jollein Spot Dekbedovertrek 100 x 140 cm

  Onder het Jollein Spot Dekbedovertrek 100 x 140 cm zal je kindje heerlijk slapen! Het overtrek is gemaakt van hoogwaardig materiaal en wordt geleverd met een bijpassend kussensloop.
  27,99
5 Resultaten
Trustpilot