KidsDepot overtrekken

Geef je kindje een comfortabele en sfeervolle slaapomgeving. Koop een KidsDepot overtrek. Op deze pagina vind je ons complete assortiment Kidsdepot overtrekken. Al deze overtrekken zien er stijlvol uit en zijn helemaal van deze tijd.

 

Lees meer...

Afmetingen van KidsDepot overtrekken

Meestal verkopen wij KidsDepot overtrekken in allerlei afmetingen: voor ledikantjes, juniorbedden en gewone eenpersoonsbedden. De KidsDepot overtrekken hebben in principe de volgende afmetingen: 100 x 135 of 140 cm (ledikantje), 120 x 150 cm (juniorbed) en 140 x 200 cm (normaal eenpersoonsbed). Ons assortiment kan echter variëren. Op deze pagina vind je ons actuele aanbod.

 

Over KidsDepot

KidsDepot is een merk van decoratieartikelen voor grote en kleine kids. Denk aan vrolijke beestenkoppen voor aan de muur, een leuk vloerkleed en een stijlvol geverfde rotan stoel. De KidsDepot overtrekken passen helemaal in de stijl van andere KidsDepot decoratieartikelen. Wacht niet langer en bestel vandaag nog een KidsDepot overtrek en andere Kidsdepot items online via onze webshop. Wij bezorgen je aankoop zo snel mogelijk bij je thuis, vaak al de volgende dag.Lees minder...
4 Resultaten
 • Quick view

  KidsDepot Dekbedovertrek Naturals 100 x 135 cm

  Het KidsDepot overtrek van de serie Naturals zorgt ervoor dat je kindje lekker in het ledikant zal liggen. Het dekbedovertrek is gemaakt van hoogwaardig materiaal, en kan gewassen worden in de wasmachine. Tevens beschikt het over de afmetingen van 100 x 135 cm.
  49,95
 • Quick view

  KidsDepot Overtrek Wieber Blue 100 x 135 cm

  Het KidsDepot overtrek van de serie Wieber zorgt ervoor dat je kindje lekker in het ledikant zal liggen. Het dekbedovertrek is gemaakt van hoogwaardig materiaal, en kan gewassen worden in de wasmachine. Tevens beschikt het over de afmetingen van 100 x 135 cm.
  39,95
 • Quick view

  KidsDepot Zebra Dekbedovertrek Blue 100 x 140 cm

  Maak je dekbed en kussen nu fraai op met een KidsDepot Zebra overtrek. Dit overtrek bevat een leuk Zebra-motief en is geschikt voor een ledikant van 100 x 140 cm. Tevens is het tweezijdig te gebruiken en hierdoor leuk af te wisselen.
  39,95
 • Quick view

  KidsDepot Zebra Dekbedovertrek Blue 120 x 150 cm

  Maak je dekbed en kussen nu fraai op met een KidsDepot Zebra overtrek. Dit overtrek bevat een leuk Zebra-motief en is geschikt voor een eenpersoonsbed van 120 x 150 cm. Tevens is het tweezijdig te gebruiken en hierdoor leuk af te wisselen.

  69,95

  49,95

4 Resultaten