Leander dekbed overtrekken

Leander heeft erg stijlvolle en mooie dekbed overtrekken voor je kindje. Je kunt alle Leander dekbed overtrekken gemakkelijk bekijken op Babypark.nl en ontdek of een Leander dekbedovertrek bij de babykamer van jouw kindje past. Bovendien vervallen de verzendkosten bij een bestelling van minimaal €20,-. Dat is handig shoppen! De Leander overtrekken passen perfect bij de andere artikelen van dit merk.

Lees meer...

Design van de Leander dekbed overtrekken

De Leander dekbed overtrekken hebben een stijlvol en subtiel design. Dit zorgt voor een lieve uitstraling van het Bamboom dekbed overtrek. Hierdoor kun je dus ook een fijne sfeer creëren in de kamer van je kindje. Door de frisse en lichte kleuren straalt het dekbed overtrek ook rust uit dit is natuurlijk extra fijn voor je kindje. De artikelen van Leander zijn onderling perfect met elkaar te combineren.

Een super zacht Leander dekbed overtrek

De Leander dekbed overtrekken zijn gemaakt van hoogwaardig materiaal. De kwaliteit van de Leander dekbed overtrekken dan ook erg goed. Het Leander dekbed overtrek voelt heerlijk zacht aan wanneer je kindje hieronder ligt. Je kindje heeft met het Leander dekbed ovetrek een heerlijke nachtrust. Je kunt het Leander dekbed overtrek overigens gewoon wassen in de wasmachine. In de productbeschrijving lees je meer over de afmetingen van het dekbedovertrek.

Lees minder...
1 Resultaten
  • Quick view

    Leander Forest Dekbedovertrek

    Het Leander Forest Dekbedovertrek is een kwalitatief katoen overtrek wat beschikt over een leuke Forest print. Aan het einde bevind een drukknoopsluiting zodat de deken er niet uit zakt.
    45,-
1 Resultaten