Een duurzaam Life Time bedovertrek

 

Een bedovertek van Life Time staat gezellig op een kinderbed
Een Life Time overtrek is bedtextiel van de hoogste kwaliteit en is bovendien erg duurzaam. Dit zachte katoenen overtrek voelt heerlijk aan. Er is goed nagedacht over de vrolijke opdruk. Voor de kinderkamer zijn dit hele mooie bedovertrekken. Het is ideaal dat er aan twee kanten een ander dessin is, zo kun je een nieuwe look creëren op je bed en in je kamer. Ook bij de andere topmerken in onze webwinkel tref je bedtextiel van kwaliteit aan en altijd naar de laatste mode. Hier kun je alles voor je kinderen vinden; van baby tot tiener. Bekijk de actuele Life overtrek aanbiedingen.

Life Time bedovertrekken hebben twee verschillende kanten
Een Life Time bedovertrek is mooi afgewerkt en heeft leuke applicaties. Het bedovertrek wordt geleverd met een kussenhoes. Life Time overtrekken zijn modieus en van comfortabel zacht katoen. Een aanwinst voor elke kinder- of tienerkamer. Bekijk ook de overige kinder- en tienerartikelen hier op Babypark, zoals meubels, kleding en nog veel meer. Je kunt bij ons doorlopend een bestelling plaatsen. Kom snel dat leuke Life Time overtrek hier online kopen.

Lees meer...
3 Resultaten
 • Quick view

  LIFETIME Kidsrooms Nature Trip Dekbedovertrek 140 x 200 cm

  De LIFETIME Kidsrooms Nature Trip Dekbedovertrek 140 x 200 cm wordt geleverd inclusief 3 kussenhoezen in verschillende maten. Verder is het dekbed leuk te combineren met andere producten van LIFETIME Kidsrooms.
  65,-
 • Quick view

  LIFETIME Kidsrooms Ocean Life Dekbedovertrek 140 x 200 cm

  De LIFETIME Kidsrooms Ocean Life Dekbedovertrek 140 x 200 cm wordt geleverd inclusief 3 kussenhoezen in verschillende maten. Verder is het dekbed leuk te combineren met andere producten van LIFETIME Kidsrooms.
  65,-
 • Quick view

  LIFETIME Kidsrooms Sunset Dreams Dekbedovertrek 140 x 200 cm

  De LIFETIME Kidsrooms Sunset Dreams Dekbedovertrek 140 x 200 cm wordt geleverd inclusief 3 kussenhoezen in verschillende maten. Verder is het dekbed leuk te combineren met andere producten van LIFETIME Kidsrooms.
  65,-
3 Resultaten
Trustpilot