Little Dutch overtrekken

 

Hoe leuk is het wanneer je kindje eindelijk in een echt peuterbed mag slapen. En bij een echt peuterbed hoort natuurlijk ook een mooi dekbedovertrek. Bij Babypark zijn er verschillende dekbedovertrekken te verkrijgen, zo ook die van het merk Little Dutch.
 

Stijlvolle Little Dutch dekbedovertrekken

Little Dutch heeft een ruime collectie aan dekbedovertrekken. Voor de Little Dutch dekbedovertrekken worden vooral prints gebruikt die geïnspireerd zijn door de natuur, zoals bloemetjes, sterren en bladeren. Ook heeft Little Dutch dekbedovertrekken in unikleuren. Een Little Dutch dekbedovertrek is gemaakt van 100% katoen en is wasbaar in de wasmachine. Verder is iedere Little Dutch dekbedovertrek afgewerkt met een bandje of een kantje. Maak het bedje van je kindje ook nog eens compleet met een mooie Little Dutch hoeslaken

 

Lees meer...

Over Little Dutch

Little Dutch is een Nederlands merk en produceert kleurrijke baby- en kinderaccessoires voor de allerkleinsten, die onderling perfect te combineren zijn. Bij Babypark zijn er verschillende producten van Little Dutch te verkrijgen, zoals Little Dutch hanglampen, Little Dutch slaapzakken, Little Dutch boxkleden en Little Dutch dekens. Babypark heeft de laagste prijsgarantie en voor 20:00 uur besteld betekent dezelfde dag nog verstuurd, mits het product op voorraad is.
Lees minder...
12 Resultaten
 • Quick view

  Little Dutch Vintage Sunny Stripes Dekbedovertrek 100 x 140 cm

  Dit stijlvolle Little Dutch Vintage Sunny Stripes Dekbedovertrek 100 x 140 cm zorgt ervoor dat je kind comfortabel in bed ligt. Het overtrek is gemaakt van 100% katoen en kan gewassen worden in de wasmachine.
  63,95
 • Quick view

  Little Dutch Vintage Little Flowers Dekbedovertrek 100 x 140 cm

  Dit stijlvolle Little Dutch Vintage Little Flowers Dekbedovertrek 100 x 140 cm zorgt ervoor dat je kind comfortabel in bed ligt. Het overtrek is gemaakt van 100% katoen en kan gewassen worden in de wasmachine.
  63,95
 • Quick view

  Little Dutch Pure Dekbedovertrek 80 x 80 cm

  Het stijlvolle Little Dutch Pure Dekbedovertrek 80 x 80 cm zorgt met zijn effen kleur voor een prachtige look. Het overtrek is gemaakt van katoen en kan zowel in de wieg als in de reiswieg gebruikt worden.
  33,95
 • Quick view

  Little Dutch Ocean Dekbedovertrek Wieg 80 x 80 cm

  De Little Dutch Ocean Wiegovertrek 80 x 80 cm zorgt met zijn leuke printje voor een hippe look. Het overtrek is gemaakt van katoen en kan zowel in de wieg als in de reiswieg gebruikt worden.
  34,95
 • Quick view

  Little Dutch Pure Dekbedovertrek 100 x 135 cm

  De Little Dutch Pure Dekbedovertrek 100 x 135 cm creëert een leuke look in de slaapkamer. Het overtrek is gemaakt van katoen en is uiteraard te wassen in de wasmachine. Het heeft een unieke kleur zodat het een leuke eyecatcher is.
  52,46
 • Quick view

  Little Dutch Wild Flowers Dekbedovertrek Wieg 80 x 80 cm

  Het Little Dutch Wild Flowers Dekbedovertrek Wieg 80 x 80 cm zorgt met zijn leuke printje voor een hippe look. Het overtrek is gemaakt van katoen en kan zowel in de wieg als in de reiswieg gebruikt worden.
  29,95
 • Quick view

  Little Dutch Little Pink Flowers Dekbedovertrek Donkerroze 100 x 140 cm

  Dit Little Dutch Little Pink Flowers Dekbedovertrek Donkerroze 100 x 140 cm zorgt ervoor dat je kind comfortabel in bed ligt. Het overtrek is gemaakt van 100% katoen en kan gewassen worden in de wasmachine.
  63,95
 • Quick view

  Little Dutch Flowers & Butterflies Dekbedovertrek Roze 100 x 140 cm

  Dit mooie Little Dutch Flowers & Butterflies Dekbedovertrek Roze 100 x 140 cm zorgt ervoor dat je kind comfortabel in bed ligt. Het overtrek is gemaakt van 100% katoen en kan gewassen worden in de wasmachine.
  63,95
 • Quick view

  Little Dutch Little Goose Dekbedovertrek Wieg 80 x 80 cm

  De Little Dutch Little Goose Dekbedovertrek Wieg 80 x 80 cm zorgt met zijn leuke printje voor een hippe look. Het overtrek is gemaakt van katoen en kan zowel in de wieg als in de reiswieg gebruikt worden.
  33,95
 • Quick view

  Little Dutch Sailors Bay Dekbedovertrek Wieg 80 x 80 cm

  Het Little Dutch Sailors Bay Dekbedovertrek Wieg 80 x 80 cm is voorzien van een leuke print. Het overtrek is gemaakt van katoen waardoor het zacht aanvoelt en kan zowel in de wieg als de reiswieg gebruikt worden.
  33,95
 • Quick view

  Little Dutch Little Goose Dekbedovertrek Ledikant 100 x 140 cm

  Dit mooie Little Dutch Little Goose Dekbedovertrek Ledikant 100 x 140 cm zorgt ervoor dat je kindje comfortabel in het ledikant ligt. De overtrek is gemaakt van 100% katoen en kan gewassen worden in de wasmachine.
  63,95
 • Quick view

  Little Dutch Sunrise Dekbedovertrek Wieg 80 x 80 cm

  De Little Dutch Sunrise Wiegovertrek 80 x 80 cm zorgt met zijn leuke printje voor een hippe look. Het overtrek is gemaakt van katoen en kan zowel in de wieg als in de reiswieg gebruikt worden.
  34,95
12 Resultaten
Trustpilot