Poetreekids overtrekken

Maak het bedje van je kindje compleet met een mooi Poetreekids overtrek. De meeste Poetreekids overtrekken zijn verkrijgbaar in zachte kleuren die helemaal van deze tijd zijn. Sommige Poetreekids overtrekken zijn bedrukt met stijlvolle dessins. Lees meer...

Fijne, gebruiksvriendelijke Poetreekids overtrekken

Poetreekids overtrekken zijn heel goed wasbaar in de wasmachine. De kwaliteit van het textiel is heel goed. De meeste Poetreekids overtrekken zijn gemaakt van katoen dat lekker zacht aanvoelt. Onder een Poetreekids overtrek geniet je kindje van een optimaal comfort.

Over Poetreekids

De naam van het Hollandse merk Poetreekids verwijst naar de Engelse woorden ‘poem’ (gedicht) en ‘tree’ (boom). Deze boom is ook te zien in het logo van Poetreekids. Van Poetreekids verkopen wij niet alleen dekbedovertrekken, maar ook badcapes, voetenzakken, autostoelhoezen en nog meer textielproducten. Al deze items zijn zeer zeker een aanrader!Lees minder...
2 Resultaten
 • Quick view

  Poetree Kids Chevron Dekbedovertrek Denim Blue 100 x 140 cm

  Onder het Poetree Kids Chevron Dekbedovertrek Denim Blue 100 x 140 cm zal je kindje heerlijk slapen! Het dekbedovertrek is gemaakt van hoogwaardig materiaal en wordt geleverd met een bijpassende kussensloop.
  79,95
 • Quick view

  Poetree Kids Chevron Dekbedovertrek Denim Blue 80 x 80 cm

  Onder het Poetree Kids Chevron Dekbedovertrek Denim Blue 80 x 80 cm zal je kindje heerlijk slapen! Het dekbedovertrek is gemaakt van hoogwaardig materiaal en wordt geleverd met een bijpassende kussensloop.
  54,95
2 Resultaten