Sebra overtrekken

 

Bij een echt peuterbedje hoort ook een mooi dekbedovertrek. Tegenwoordig heb je dekbedovertrekken niet alleen in unikleuren maar ook met prints, dit maakt een dekbedovertrek een stuk vrolijker. Bij Babypark zijn er dekbedovertrekken verkrijgbaar in diverse kleuren, maten en prints.
 

Vrolijke Sebra dekbedovertrekken

Het merk Sebra heeft leuke dekbedovertrekken met prints in haar collectie. De prints van de Sebra dekbedovertrekken zijn geïnspireerd op het boerderijleven, dieren en de natuur. De Sebra dekbedovertrekken zijn gemaakt van 100% katoen en wasbaar op 60°C. Het katoen van de Sebra dekbedovertrekken is ook nog eens 100% GOTS gecertificeerd, dit houdt in dat de productie op een milieuvriendelijke en sociaal verantwoorde wijze gebeurt. Sebra heeft ook Sebra hoeslakens die perfect matchen bij een Sebra dekbedovertrek. 
 

Over Sebra

Het merk Sebra is van oorsprong een Deens bedrijf en bestaat al sinds 2004. Sebra staat bekend om het gebruik van klassieke handwerktechnieken, zoals haken en breien. Naast dekbedovertrekken heeft Sebra nog andere producten in haar collectie, zoals Sebra knuffels, Sebra voedingskussens, Sebra drink- en eetgerei en Sebra puzzels. Babypark heeft de laagste prijsgarantie en voor 20:00 uur besteld betekent dezelfde dag nog verstuurd, mits het product op voorraad is.
4 Resultaten
 • Quick view

  Sebra Wildlife Junior Dekbedovertrek 100 x 140 cm

  Onder het stijlvolle Sebra Wildlife Junior Dekbedovertrek 100 x 140 cm zal je kindje heerlijk slapen! Het dekbedovertrek is gemaakt van hoogwaardig materiaal en wordt geleverd met een bijpassende kussensloop.
  64,95
 • Quick view

  Sebra Forest Norway Dekbedovertrek 100 x 140 cm Straw Beige

  Onder het Sebra Forest Norway Dekbedovertrek 100 x 140 cm Straw Beige zal je kindje heerlijk slapen! Het dekbedovertrek is gemaakt van hoogwaardig materiaal en wordt geleverd met een bijpassende kussensloop.
  69,-
 • Quick view

  Sebra Forest Dekbedovertrek Straw Beige 100 x 140 cm

  Onder het stijlvolle Sebra Forest Dekbedovertrek Straw Beige 100 x 140 cm zal je kindje heerlijk slapen! Het dekbedovertrek is gemaakt van hoogwaardig materiaal en wordt geleverd met een bijpassende kussensloop.

  69,-

  64,95

 • Quick view

  Sebra Forest Dekbedovertrek 100 x 140 cm

  Onder het Sebra Forest Dekbedovertrek 100 x 140 cm zal je kindje heerlijk slapen! Het dekbedovertrek is gemaakt van hoogwaardig materiaal en wordt geleverd met een bijpassende kussensloop. Wasbaar op 60 graden.
  69,-
4 Resultaten
Trustpilot