Sebra overtrekken

 

Bij een echt peuterbedje hoort ook een mooi dekbedovertrek. Tegenwoordig heb je dekbedovertrekken niet alleen in unikleuren maar ook met prints, dit maakt een dekbedovertrek een stuk vrolijker. Bij Babypark zijn er dekbedovertrekken verkrijgbaar in diverse kleuren, maten en prints.
 

Vrolijke Sebra dekbedovertrekken

Het merk Sebra heeft leuke dekbedovertrekken met prints in haar collectie. De prints van de Sebra dekbedovertrekken zijn geïnspireerd op het boerderijleven, dieren en de natuur. De Sebra dekbedovertrekken zijn gemaakt van 100% katoen en wasbaar op 60°C. Het katoen van de Sebra dekbedovertrekken is ook nog eens 100% GOTS gecertificeerd, dit houdt in dat de productie op een milieuvriendelijke en sociaal verantwoorde wijze gebeurt. Sebra heeft ook Sebra hoeslakens die perfect matchen bij een Sebra dekbedovertrek. 
 

Over Sebra

Het merk Sebra is van oorsprong een Deens bedrijf en bestaat al sinds 2004. Sebra staat bekend om het gebruik van klassieke handwerktechnieken, zoals haken en breien. Naast dekbedovertrekken heeft Sebra nog andere producten in haar collectie, zoals Sebra knuffels, Sebra voedingskussens, Sebra drink- en eetgerei en Sebra puzzels. Babypark heeft de laagste prijsgarantie en voor 20:00 uur besteld betekent dezelfde dag nog verstuurd, mits het product op voorraad is.
8 Resultaten
 • Quick view

  Sebra Arctic Animals Wiegovertrek 70 x 100 cm

  Onder dit Sebra Arctic Animals Wiegovertrek 70 x 100 cm cm kan je kindje heerlijk gaan slapen. Het overtrek is gemaakt van hoogwaardig materiaal en voelt heerlijk zacht en comfortabel aan voor je kindje.
  54,95
 • Quick view

  Sebra Arctic Animals Dekbedovertrek 100 x 140 cm

  Onder dit Sebra Arctic Animals Dekbedovertrek kan je kindje heerlijk gaan slapen. Het overtrek beschikt over een super kwaliteit en voelt heerlijk zacht en comfortabel aan voor je kindje.
  64,95
 • Quick view

  Sebra Dino Dekbedovertrek 100 x 140 cm

  Onder dit Sebra Dino Dekbedovertrek kan je kindje heerlijk gaan slapen. Het overtrek voelt heerlijk zacht en comfortabel aan voor je kindje.
  64,95
 • Quick view

  Sebra Arctic Animals Wiegovertrek 80 x 100 cm

  Onder dit Sebra Arctic Animals Wiegovertrek 80 x 100 cm kan je kindje heerlijk gaan slapen. Het overtrek is gemaakt van hoogwaardig materiaal en voelt heerlijk zacht en comfortabel aan voor je kindje.
  54,95
 • Quick view

  Sebra Overtrek Farm Girl 100 x 140 cm

  Sebra Overtrek Farm Girl 100 x 140 cm is een kwalitatief overtrek wat voorzien is met verschillende prints die met de boerderij te maken hebben. Staat erg leuk en vrolijk in het ledikant.
  64,95
 • Quick view

  Sebra Dino Wiegovertrek 80 x 100 cm

  Onder dit Sebra Dino Wiegovertrek 80 x 100 cm kan je kindje heerlijk gaan slapen. Het overtrek is gemaakt van hoogwaardig materiaal en voelt heerlijk zacht en comfortabel aan voor je kindje.
  54,95
 • Quick view

  Sebra Forest Overtrek Baby Grey 70x100

  Onder Het Sebra Forest Overtrek kan je kindje heerlijk gaan slapen terwijl de diertjes uit het bos een oogje in het zeil houden. Het overtrek is van hoge kwaliteit wat heerlijk zacht en comfortabel aanvoelt voor je kindje
  54,95
 • Quick view

  Sebra In The Sky Overtrek Junior Cloud Blue 100 x 140 cm

  Onder Het Sebra In The Sky Overtrek kan je kindje heerlijk gaan slapen terwijl de diertjes uit de lucht een oogje in het zeil houden. Het overtrek is van hoge kwaliteit wat heerlijk zacht en comfortabel aanvoelt voor je kindje
  64,95
8 Resultaten