Piekstokken

Met behulp van een piekstok hang je een klamboe boven het ledikantje van je kindje. Op deze pagina vind je ons actuele aanbod piekstokken. Doe vandaag nog je bestelling online via onze webshop en maak gebruik van onze supersnelle bezorgservice.

Lees meer...

Verstelbaar

De meeste piekstokken maak je heel gemakkelijk passend. Vaak zijn deze verstelbaar. Kijk bij de productbeschrijvingen welke piekstokken je kunt verstellen. Je vind hier ook andere gedetailleerde informatie, waaronder de exacte lengte van de piekstok.

Poedercoating

Sommige piekstokken zijn geverfd door middel van poedercoating. Hierbij wordt verf aangebracht op het ijzer, waarna het in de oven wordt gebakken. Het voordeel van poedercoating is dat de verf lang mooi blijft.

Lees minder...
9 Resultaten
 • Quick view

  Jollein Klamboe Piekstok Zilver Verstelbaar

  Verstelbare piekstok van het merk Jollein om een klamboe sluier op te hangen.

  59,95
 • Quick view

  Piekstok Voor Klamboe Verstelbaar

  Wil je een klamboe sluier boven het bedje van je kindje hangen? Gebruik van deze verstelbare piekstok! De piekstok is praktisch in gebruik want op deze manier hoef je geen gaten in plafond te maken.

  39,95

  17,99

 • Quick view

  Pretura Verlengstuk Piekstok 15 cm Wit

  Dankzij Pretura Verlengstuk Piekstok 15 cm Wit kan je de sluier hoger boven het bedje hangen. Het verlengstuk voor de piekstok is eenvoudig te bevestigen en geschikt voor de Babypark Pretura 155 cm Wit.
  3,99
 • Quick view

  Pretura Piekstok Ovale Ring Zwart

  Met de praktische Pretura Piekstok Ovale Ring Zwart hang je eenvoudig een sluier boven het bedje van je kindje. De Pretura piekstok zet je gemakkelijk langs de wieg of ledikant en is maar liefst 150 cm hoog.

  33,-

  29,99

 • Quick view

  Jollein Piekstok Wit

  Met de praktische Jollein Piekstok Wit hang je eenvoudig een klamboe boven het bedje van je kindje. De piekstok zet je gemakkelijk langs de wieg of ledikant en is in eenvoudig in hoogte te verstellen.
  59,95
 • Quick view

  Pretura Verstelbare Piekstok Zwart

  Met de Pretura Verstelbare Piekstok Zwart hang je eenvoudig een klamboe of sluier boven het bedje van je kindje. De piekstok zet je gemakkelijk langs de wieg of ledikant en is te verstellen tot 220 cm hoog.

  38,-

  34,99

 • Quick view

  Stokke® Sleepi™ Piekstok

  Met de Stokke® Sleepi™ Piekstok hang je eenvoudig de Stokke® Sleepi™ sluier boven het bedje van je kindje. De piekstok bevestig je gemakkelijk aan de Stokke® Sleepi™ Mini wieg en ledikant en voelt stevig aan.
 • Quick view

  Leander Linea en Luna Klamboestok Oak

  Deze Leander Linea en Luna Klamboestok Oak is gemaakt van hoogwaardig materiaal en eenvoudig aan de zijkanten of uiteinden van het bed te bevestigen. Geschikt voor de Leander Linea en Luna babybedjes.
  89,-
 • Quick view

  Pretura Piekstok Wit 155 cm

  Met de Pretura Piekstok Wit 155 cm hang je eenvoudig een sluier boven het bedje van je kindje. De piekstok zet je gemakkelijk langs de wieg of ledikant en wordt geleverd inclusief metalen voet en ovale ring.

  33,-

  29,99

9 Resultaten
Trustpilot