Piekstokken

Met behulp van een piekstok hang je een klamboe boven het ledikantje van je kindje. Op deze pagina vind je ons actuele aanbod piekstokken. Doe vandaag nog je bestelling online via onze webshop en maak gebruik van onze supersnelle bezorgservice.

Lees meer...

Verstelbaar

De meeste piekstokken maak je heel gemakkelijk passend. Vaak zijn deze verstelbaar. Kijk bij de productbeschrijvingen welke piekstokken je kunt verstellen. Je vind hier ook andere gedetailleerde informatie, waaronder de exacte lengte van de piekstok.

Poedercoating

Sommige piekstokken zijn geverfd door middel van poedercoating. Hierbij wordt verf aangebracht op het ijzer, waarna het in de oven wordt gebakken. Het voordeel van poedercoating is dat de verf lang mooi blijft.

Lees minder...
5 Resultaten
 • Quick view

  Jollein Klamboe Piekstok Zilver Verstelbaar

  Verstelbare piekstok van het merk Jollein om een klamboe sluier op te hangen.

  49,95
 • Quick view

  Piekstok Voor Klamboe Verstelbaar

  Wil je een klamboe sluier boven het bedje van je kindje hangen? Gebruik van deze verstelbare piekstok! De piekstok is praktisch in gebruik want op deze manier hoef je geen gaten in plafond te maken.

  39,95

  24,99

 • Quick view

  Babypark Verlengstuk Piekstok 15 cm Wit

  Dankzij Babypark Verlengstuk Piekstok 15 cm Wit kan je de sluier hoger boven het bedje hangen. Het verlengstuk voor de piekstok is eenvoudig te bevestigen en geschikt voor de Babypark Piekstok 155 cm Wit.
  3,99
 • Quick view

  Stokke® Sleepi™ Piekstok

  Met de Stokke® Sleepi™ Piekstok hang je eenvoudig de Stokke® Sleepi™ sluier boven het bedje van je kindje. De piekstok bevestig je gemakkelijk aan de Stokke® Sleepi™ Mini wieg en ledikant en voelt stevig aan.
  31,-
 • Quick view

  Babypark Piekstok 155cm

  Deze Babypark Piekstok 155cm is geschikt voor vrijwel alle sluiers.
  16,99
5 Resultaten