Bamboom slaapzakken

 

Kies de leukste Bamboom slaapzak uit op deze pagina en bestel deze direct online. Bestel en betaal je op een werkdag voor 20.00 uur? Dan heb jij jouw Bamboom slaapzak morgen al in huis. Zie je dat jouw slaapzak elders goedkoper is? Laat het ons weten, dan betalen wij het verschil terug.

Lees meer...

 

Praktisch

Bamboom slaapzakken zijn heel praktisch in gebruik. Dankzij de handige ritssluiting verschoon je je kindje in een mum van tijd. Geniet van extra details, zoals een lus om de fopspeen aan vast te maken of drukknopen voor het verkleinen van de slaapzak.

 

Comfortabel

Een Bamboom slaapzak is een uitstekende keus voor je kindje. Bamboom maakt veel slaapzakken van bamboe, natuurlijk materiaal dat veel vocht opneemt. Hierdoor krijgt je kindje het niet snel te warm. In een lekkere Bamboom slaapzak komt je kindje niets tekort.

Lees minder...
8 Resultaten
 • Quick view

  Bamboom New Vintage Mini Slaapzak

  De Bamboom New Vintage Mini Slaapzak zorgt ervoor dat je kindje veilig in het ledikant ligt. De slaapzak is gemaakt van hoogwaardig materiaal dat zacht aanvoelt en heeft een perfecte pasvorm.
  59,95
 • Quick view

  Bamboom Soft Stone Slaapzak

  De Bamboom Soft Stone Slaapzak zorgt ervoor dat je kindje veilig in het ledikant ligt. De slaapzak is gemaakt van hoogwaardig materiaal dat zacht aanvoelt en heeft een perfecte pasvorm.
  59,95
 • Quick view

  Bamboom Muslin Zomerslaapzak Mini Stripe 90-110 cm

  De Bamboom Muslin Zomerslaapzak Mini Stripe 90-110 cm is een zachte slaapzak wat is gemaakt van 100 % biologisch bamboe.
  44,95
 • Quick view

  Bamboom Muslin Zomerslaapzak Mini Stripe 75 cm

  De Bamboom Muslin Zomerslaapzak Mini Stripe 75 cm is een zachte slaapzak wat is gemaakt van 100 % biologisch bamboe.
  39,95
 • Quick view

  Bamboom Mini Dots Slaapzak Blauw

  De stijlvolle Bamboom Mini Dots Slaapzak Blauw zorgt ervoor dat je kindje veilig in het ledikant ligt. De slaapzak is gemaakt van hoogwaardig materiaal dat zacht aanvoelt en heeft een perfecte pasvorm.
  56,-
 • Quick view

  Bamboom Sparkling Bubbles Slaapzak

  De stijlvolle Bamboom Sparkling Bubbles Slaapzak zorgt ervoor dat je kindje veilig in het ledikant ligt. De slaapzak is gemaakt van hoogwaardig materiaal dat zacht aanvoelt en heeft een perfecte pasvorm.
  56,-
 • Quick view

  Bamboom Flower Slaapzak Roze

  De stijlvolle Bamboom Flower Slaapzak Roze zorgt ervoor dat je kindje veilig in zijn of haar ledikant ligt. De slaapzak is gemaakt van hoogwaardig materiaal dat zacht aanvoelt en heeft een perfecte pasvorm.
  56,-
 • Quick view

  Bamboom Feather Slaapzak Wit

  De stijlvolle Bamboom Feather Slaapzak Wit zorgt ervoor dat je kindje veilig in zijn of haar ledikant ligt. De slaapzak is gemaakt van hoogwaardig materiaal dat zacht aanvoelt en heeft een perfecte pasvorm.
  56,-
8 Resultaten