Bamboom slaapzakken

Kies de leukste Bamboom slaapzak uit op deze pagina en bestel deze direct online. Bestel en betaal je op een werkdag voor 20.00 uur? Dan heb jij jouw Bamboom slaapzak morgen al in huis. Zie je dat jouw slaapzak elders goedkoper is? Laat het ons weten, dan betalen wij het verschil terug.

Lees meer...

Praktisch

Bamboom slaapzakken zijn heel praktisch in gebruik. Dankzij de handige ritssluiting verschoon je je kindje in een mum van tijd. Geniet van extra details, zoals een lus om de fopspeen aan vast te maken of drukknopen voor het verkleinen van de slaapzak.

Comfortabel

Een Bamboom slaapzak is een uitstekende keus voor je kindje. Bamboom maakt veel slaapzakken van bamboe, natuurlijk materiaal dat veel vocht opneemt. Hierdoor krijgt je kindje het niet snel te warm. In een lekkere Bamboom slaapzak komt je kindje niets tekort.

Lees minder...
6 Resultaten
 • Quick view

  Bamboom Papavero Zomer Slaapzak 6-36 Mnd

  De stijlvolle Bamboom Papavero Zomer Slaapzak 6-36 Mnd zorgt ervoor dat je kindje veilig in het ledikant ligt. De slaapzak is gemaakt van hoogwaardig materiaal dat zacht aanvoelt en heeft een perfecte pasvorm.
  56,95
 • Quick view

  Bamboom Papavero Zomer Slaapzak Mini 0-6 Mnd

  De Bamboom Papavero Zomer Slaapzak Mini 0-6 Mnd zorgt ervoor dat je kindje veilig in het ledikant ligt. De slaapzak van Bamboom is gemaakt van hoogwaardig materiaal dat zacht aanvoelt en heeft een perfecte pasvorm.
  51,95
 • Quick view

  Bamboom Feather Slaapzak Wit

  De stijlvolle Bamboom Feather Slaapzak Wit zorgt ervoor dat je kindje veilig in zijn of haar ledikant ligt. De slaapzak is gemaakt van hoogwaardig materiaal dat zacht aanvoelt en heeft een perfecte pasvorm.

  Normale prijs: 56,95

  Special Price 52,-

 • Quick view

  Bamboom Feather Zomerslaapzak

  De stijlvolle Bamboom Feather Zomerslaapzak zorgt ervoor dat je kindje veilig in zijn of haar ledikant ligt. De slaapzak is gemaakt van hoogwaardig materiaal dat zacht aanvoelt en heeft een perfecte pasvorm.
  53,95
 • Quick view

  Bamboom Papavero Slaapzak

  De stijlvolle Bamboom Papavero Slaapzak zorgt ervoor dat je kindje veilig in het ledikant ligt. De slaapzak is gemaakt van hoogwaardig materiaal dat zacht aanvoelt en heeft een perfecte pasvorm.
  59,-
 • Quick view

  Bamboom Eucalyptus Slaapzak

  De stijlvolle Bamboom Eucalyptus Slaapzak zorgt ervoor dat je kindje veilig in het ledikant ligt. De slaapzak is gemaakt van hoogwaardig materiaal dat heerlijk zacht aanvoelt en heeft een perfecte pasvorm.
  59,-
6 Resultaten
Trustpilot