Briljant Baby slaapzakken

 

Met een slaapzak geef je je kindje een warm en geborgen gevoel. Een slaapzak zorgt ook voor een stuk veiligheid, het zorgt er namelijk voor dat je kindje niet uit bed kan klimmen of ligt te draaien en te woelen in losliggend beddengoed. Bij Babypark zijn er verschillende slaapzakken verkrijgbaar.

 

Lees meer...

Mooie Briljant Baby slaapzakken

De collectie van Briljant Baby slaapzakken bestaat uit verschillende kleuren en dessins. De meeste Briljant Baby slaapzakken hebben een sterrendessins. Een Briljant Baby slaapzak is gemaakt van 100% geweven katoen of van badstof. Door het gebruik van deze materialen neemt de Briljant Baby slaapzak het lichaamsvocht goed op, voert het de warmte goed af en is het ademend. Een Briljant Baby slaapzak kan leuk gecombineerd worden met een Briljant Baby ledikantlaken voor het ledikantje.

 

Over Briljant Baby

Briljant Baby is een merk dat vooral gespecialiseerd is in bedtextiel voor baby’s en kinderen. Naast bedtextiel ontwerpt en produceert Briljant Baby ook accessoires voor de baby- en kinderkamer en voor onderweg zoals autostoelhoesjes. Bij Babypark zijn er verschillende producten van Briljant Baby te verkrijgen, zoals Briljant Baby matrashoezen, Briljant Baby monddoekjes en Briljant Baby omslagdoeken. Babypark heeft de laagste prijsgarantie en voor 20:00 uur besteld betekent dezelfde dag nog verstuurd, mits het product op voorraad is.
Lees minder...
9 Resultaten
 • Quick view

  Briljant Baby Zomerslaapzak

  Met de Briljant Baby Zomerslaapzak ligt je kindje veilig in het ledikant. Met de slaapzak kan je kindje lastig draaien en moeilijker uit bed klimmen. Ook is de slaapzak voorzien van een handige ritssluiting.
  11,99
 • Quick view

  Nijntje Zomer Slaapzak

  De Nijntje Zomer Slaapzak is gemaakt van hoogwaardig materiaal wat heerlijk zacht en comfortabel aanvoelt. De stijlvolle slaapzak is beschikbaar in verschillende maten en kleuren. Wasbaar op 40 graden.
 • Quick view

  Briljant Baby Minimal Dots Slaapzak

  Met de stijlvolle Briljant Baby Minimal Dots Slaapzak ligt je kindje veilig in bed. Met de slaapzak kan je kindje lastig draaien en moeilijker uit bed klimmen. Ook is de slaapzak voorzien van een ritssluiting.
  13,95
 • Quick view

  Briljant Baby Winterslaapzak Minimal Dots

  Met de Briljant Baby Winterslaapzak Minimal Dots ligt je kindje veilig in bed. Met de slaapzak kan je kindje lastig draaien en moeilijker uit bed klimmen. Ook is de slaapzak voorzien van een ritssluiting.
  16,95
 • Quick view

  Briljant Baby Minimal Dots Slaapzak White

  Met de stijlvolle Briljant Baby Minimal Dots Slaapzak White ligt je kindje veilig in bed. Met de slaapzak kan je kindje lastig draaien en moeilijker uit bed klimmen. Ook is de slaapzak voorzien van een ritssluiting.
 • Quick view

  Briljant Baby Sunny Winterslaapzak

  Met de Briljant Baby Sunny Winterslaapzak ligt je kindje veilig in bed. Met de slaapzak kan je kindje lastig draaien en moeilijker uit bed klimmen. Ook is de slaapzak voorzien van een ritssluiting.
 • Quick view

  Briljant Baby Spots Winterslaapzak

  Met de Briljant Baby Spots Winterslaapzak ligt je kindje veilig in de ledikant. Met de slaapzak kan je kindje lastig draaien en moeilijker uit bed klimmen. Ook is de slaapzak voorzien van een handige ritssluiting.
 • Quick view

  Briljant Baby Rainbow Winterslaapzak

  Met de Briljant Baby Rainbow Winterslaapzak ligt je kindje veilig in bed. Met de slaapzak kan je kindje lastig draaien en moeilijker uit bed klimmen. Ook is de slaapzak voorzien van een ritssluiting.
 • Quick view

  Briljant Baby Jungle Dusk Luiaard Winterslaapzak Groen

  Met de Briljant Baby Jungle Dusk Luiaard Winterslaapzak Groen ligt je kindje veilig in de ledikant. Met de slaapzak kan je kindje lastig draaien. Ook is de slaapzak voorzien van een handige ritssluiting.
  16,95
9 Resultaten