Cam Cam slaapzakken

Zoek je een kwalitatieve, superzachte slaapzak voor je kindje in een lieve print? Dan vind je in ons assortiment met Cam Cam slaapzakken vast wat je zoekt! Op deze pagina vind je een handig overzicht met alle slaapzakken van Cam Cam in onze collectie. Meer informatie over de desbetreffende slaapzak vind je in de uitgebreide productbeschrijving.

Lees meer...

Over Cam Cam Copenhagen 

De Cam Cam slaapzakken zijn tijdloos ontworpen met een poëtisch design. Slaapzakken om in weg te dromen dus! De ontwerpers van Cam Cam Copenhagen, het architectenechtpaar Sara Giese Camre en Robert Warren Paulsen geloven erin dat de rustige producten van Cam Cam een goed contrast vormen met het drukken leven van kinderen van afleidingen. 

Bestel een Cam Cam slaapzak online

De hele collectie slaapzakken van Babypark, waaronder dus ook de Cam Cam slaapzakken, zijn zowel online als in onze megastores verkrijgbaar. Niet alle kleuren en maten zijn verkrijgbaar in al onze winkels, maar het plaatsen van een bestelling kan overal. Kom je er niet helemaal uit en heb je nog een vraag over de Cam Cam slaapzakken? We horen graag van je en helpen je graag in je zoektocht naar de perfectet slaapzak.

Lees minder...
6 Resultaten
 • Quick view

  Cam Cam Windflower Slaapzak

  Met de Cam Cam Windflower Slaapzak ligt je kindje veilig in zijn of haar bedje. Ook is de slaapzak voorzien van een handige ritssluiting en voorkomt dat je kindje gemakkelijk uit bed kan klimmen.
 • Quick view

  Cam Cam Pressed Leaves Slaapzak Rose

  Met de Cam Cam Pressed Leaves Slaapzak Rose ligt je kindje veilig in zijn of haar bedje. Ook is de slaapzak voorzien van een handige ritssluiting en voorkomt dat je kindje gemakkelijk uit bed kan klimmen.
 • Quick view

  Cam Cam Wave Slaapzak Grey

  Met de Cam Cam Wave Slaapzak Grey ligt je kindje veilig in zijn of haar bedje. Ook is de slaapzak voorzien van een handige ritssluiting en voorkomt dat je kindje gemakkelijk uit bed kan klimmen.
 • Quick view

  Cam Cam Leaves Slaapzak

  Met de Cam Cam Leaves Slaapzak ligt je kindje veilig in zijn of haar bedje. Ook is de slaapzak voorzien van een handige ritssluiting en voorkomt dat je kindje gemakkelijk uit bed kan klimmen.
 • Quick view

  Cam Cam Fawn Slaapzak

  Met de stijlvolle Cam Cam Fawn Slaapzak ligt je kindje veilig in zijn of haar bedje. Ook is de slaapzak voorzien van een handige ritssluiting en voorkomt dat je kindje gemakkelijk uit bed kan klimmen.
 • Quick view

  Cam Cam Pressed Leaves Poppenslaapzak Rose

  Met de stijlvolle Cam Cam Pressed Leaves Poppenslaapzak Rose kan je kindje de pop klaarmaken voor een middagdutje. De slaapzak is voorzien van een prachtige print en is geschikt voor in de wasmachine.
  26,50
6 Resultaten