Ergobaby slaapzakken

 

Laat je kindje slapen in een heerlijke Ergobaby slaapzak. Wij verkopen Ergobaby slaapzakken in allerlei leuke motiefjes in mooie, tijdloze kleuren. De meeste Ergobaby slaapzakken zijn gemaakt van lekker zacht katoen. Op deze pagina vind je ons complete assortiment Ergobaby slaapzakken.

 

Lees meer...

Ergobaby slaapzak én inbakerdoek ineen

Sommige Ergobaby slaapzakken kun je niet alleen als slaapzak gebruiken, maar ook als inbakerdoek. Zo’n Ergobaby slaapzak is een heel veilig middel om je kindje in te bakeren, aangezien de kans op fout inbakeren maar heel klein is. In zo’n slaapzak heeft je kindje ook nog veel bewegingsvrijheid. Het kan nog gewoon met de beentjes blijven trappelen.

 

Over Ergobaby

Ergobaby is een merk van slaapzakken en draagzakken. Ergobaby vindt het belangrijk dat alle producten zoveel mogelijk op het lichaam van je kindje en op jouw lichaam zijn afgestemd. Ergobaby gaat dan ook niet over één nacht ijs, maar ontwerpt zijn producten met grote zorg en aandacht.Lees minder...
6 Resultaten
 • Quick view

  Ergobaby On The Move Slaapzak Heart To Heart

  In de Ergobaby On The Move Slaapzak Heart To Heart kan je kindje vrij bewegen. De slaapzak is gemaakt van heerlijk zacht katoen en zorgt dat je kindje warm blijft. Verder is de slaapzak voorzien van een dubbele rits.
  34,90
 • Quick view

  Ergobaby Classic Slaapzak Silver Moons 0-6 Mnd

  In de Ergobaby Classic Slaapzak Silver Moons 0-6 Mnd kan je kindje vrij bewegen. De slaapzak is gemaakt van heerlijk zacht katoen en zorgt dat je kindje warm blijft. Verder is de slaapzak voorzien van een dubbele rits.
  29,90
 • Quick view

  Ergobaby On The Move Slaapzak Silver Moons

  In de Ergobaby On The Move Slaapzak Silver Moons kan je kindje vrij bewegen. De slaapzak is gemaakt van heerlijk zacht katoen en zorgt dat je kindje warm blijft. Verder is de slaapzak voorzien van een dubbele rits.
  34,90
 • Quick view

  Ergobaby On The Move Slaapzak Windsong

  In de Ergobaby On The Move Slaapzak Windsong kan je kindje vrij bewegen. De slaapzak is gemaakt van heerlijk zacht katoen en zorgt dat je kindje warm blijft. Verder is de slaapzak voorzien van een dubbele rits.
  34,90
 • Quick view

  Ergobaby Classic Slaapzak Heart To Heart 0-6 Mnd

  In de Ergobaby Classic Slaapzak Heart To Heart 0-6 Mnd kan je kindje vrij bewegen. De slaapzak is gemaakt van heerlijk zacht katoen en zorgt dat je kindje warm blijft. Verder is de slaapzak voorzien van een dubbele rits.
  29,90
 • Quick view

  Ergobaby Classic Slaapzak Windsong 0-6 Mnd

  In de Ergobaby Classic Slaapzak Windsong 0-6 Mnd kan je kindje vrij bewegen. De slaapzak is gemaakt van heerlijk zacht katoen en zorgt dat je kindje warm blijft. Verder is de slaapzak voorzien van een dubbele rits.
  29,90
6 Resultaten