Lokale opslag lijkt te zijn uitgeschakeld in uw browser.
Voor de beste gebruikservaring, moet u lokale opslag inschakelen in uw browser.

Slaapzakken

Fedde&Kees slaapzakken

Een goede slaapzak voor je kindje kan natuurlijk niet missen. Het merk Fedde&Kees heeft unieke slaapzakken voor je kindje. De slaapzakken van Fedde&Kees zijn stijlvol en heerlijk voor je kindje om in te slapen. Bekijk het hele aanbod van Fedde&Kees gemakkelijk online op Babypark.nl en vind de slaapzak die bij je kindje past. In de productbeschrijving lees je meer informatie over de Fedde&Kees slaapzakken.

Lees meer...

Heerlijk slapen in een Fedde&Kees slaapzak

De slaapzak van Fedde&Kees biedt veiligheid en comfort aan je kindje tijdens het slapen. De stof van de Fedde&Kees slaapzak voelt heerlijk zacht aan op de huid van je kindje wanneer je kindje in de Fedde&Kees slaapzak ligt. Je kindje kan zich moeilijker draaien, klimmen en niet blootwoelen in de Fedde&Kees slaapzak. Zo ligt je kindje veilig in de Fedde&Kees slaapzak wanneer je kindje gaat slapen.

Materiaal van de Fedde&Kees slaapzakken

De Fedde&Kees slaapzakken zijn gemaakt van hoogwaardige materialen. Hierdoor is dan ook de kwaliteit van de Fedde&Kees slaapzakken erg goed. De Fedde&Kees slaapzakken hebben een leuk printje of een mooie kleur. Hierdoor stralen de Fedde&Kees slaapzakken dan ook vrolijkheid en stijl uit. Door de handige ritssluiting in de Fedde&Kees slaapzak kun je je kindje gemakkelijk in en uit de Fedde&Kees slaapzak halen. Bij Babypark shop je altijd met de laagste prijsgarantie.

Lees minder...
  • Fedde & Kees Bundi Slaapzak Roze / Wit
    Adviesprijs 0,-
  • Fedde & Kees Bundi Slaapzak
    Adviesprijs 0,-
Filteren

2 producten

Populariteit
Scroll naar boven
Oval loader