Jollein slaapzakken

Zoek op deze pagina de fijnste Jollein slaapzak uit voor jouw baby. Elk product wordt met de grootste zorg en toewijding gemaakt. Jollein stelt grote eisen aan haar producten. De ontwerpers maakten elke Jollein baby slaapzak met dit doel voor ogen: zoveel mogelijk comfort voor je kindje. In een Jollein slaapzak komt je baby dan ook niets tekort. Bijna elke Jollein slaapzak voor je baby is gemaakt van katoen, soms van jersey katoen. Lees meer...

Praktische en comfortabele details van Jollein babyslaapzakken

Praktische inzetbaarheid van haar producten heeft bij Jollein prioriteit. Jollein babyslaapzakken bevatten praktische details zoals een handige ritssluiting die meestal van boven tot onderen loopt. Dit maakt het verschonen van je kindje een stuk gemakkelijker. Een Jollein slaapzak voor je baby die je ook kunt gebruiken als inbakerdoek kan heel fijn zijn als je kindje steeds ongecontroleerde bewegingen met de armpjes maakt en daardoor niet goed kan slapen. Met zo’n Jollein slaapzakje baker je je kindje op een hele veilige manier in. De meeste Jollein babyslaapzakken was je gemakkelijk uit in de wasmachine, meestal op maximaal 30 of 40 graden. Meer informatie hierover vind je in de uitgebreide productbeschrijvingen op deze website. Ook na een aantal wasbeurten blijft een Jollein baby slaapzak vaak nog mooi.

Een Jollein baby slaapzak voor elk seizoen

Jollein maakt babyslaapzakken voor elk seizoen. Een 4-seizoenenslaapzak met afritsbare onderdelen gebruik je het hele jaar door. Andere Jollein babyslaapzakken gebruik je alleen in de winter of alleen in de zomer. Kies de meest geschikte slaapzak voor je baby uit voor dit moment. Plaats je bestelling online op Babypark.nl en profiteer van onze snelle levering. Bereikt jouw online order en betaling ons vandaag nog vóór 20.00 uur, dan bezorgen wij de Jollein baby slaapzak morgen al bij je thuis. Dit is natuurlijk alleen mogelijk als jouw bestelde Jollein baby slaapzak bij ons op voorraad is.Lees minder...
15 Resultaten
 • Quick view

  Jollein Hydrofiel Zomer Slaapzak

  In deze Jollein Hydrofiel Zomer Slaapzak ligt je kindje comfortabel in het ledikant of box. De slaapzak beschikt over een goed ademend vermogen zodat je kindje goed op temperatuur blijft. Voorzien van een ritssluiting.
 • Quick view

  Jollein Zomer Slaapzak

  De Jollein Zomer Slaapzak is gemaakt van hoogwaardig materiaal wat heerlijk zacht en comfortabel aanvoelt. De stijlvolle slaapzak is geschikt voor kinderen van 18-36 maanden. Machinewasbaar op 40 graden.

  21,95

  16,16

 • Quick view

  Jollein Snake Hydrofiel Zomer Slaapzak

  In deze Jollein Snake Hydrofiel Zomer Slaapzak ligt je kindje comfortabel in het ledikant of box. De slaapzak beschikt over een goed ademend vermogen zodat je kindje goed op temperatuur blijft. Voorzien van een ritssluiting.
  15,95
 • Quick view

  Jollein Basic Stripe Slaapzak

  Met de stijlvolle Jollein Basic Stripe Slaapzak ligt je kindje veilig in het ledikantje. De slaapzak is geschikt voor alle seizoenen. In deze slaapzak kan je kindje lastig draaien en zich niet blootwoelen.

  39,95

  28,76

 • Quick view

  Jollein Peach Slaapzak

  Met de stijlvolle Jollein Pear Slaapzak ligt je kindje veilig in zijn of haar ledikantje. De slaapzak is geschikt voor alle seizoenen. In deze slaapzak kan je kindje lastig draaien en zich niet blootwoelen.

  37,95

  26,96

 • Quick view

  Jollein Peach Slaapzak

  Met de stijlvolle Jollein Peach Slaapzak ligt je kindje veilig in zijn of haar ledikantje. De slaapzak is geschikt voor alle seizoenen. In deze slaapzak kan je kindje lastig draaien en zich niet blootwoelen.

  37,95

  26,96

 • Quick view

  Jollein Savannah Slaapzak

  Met de stijlvolle Jollein Savannah Slaapzak ligt je kindje veilig in zijn of haar ledikantje. De slaapzak is geschikt voor alle seizoenen. In deze slaapzak kan je kindje lastig draaien en zich niet blootwoelen.

  29,95

  26,96

 • Quick view

  Jollein Meadow Slaapzak

  Met de stijlvolle Jollein Meadow Slaapzak ligt je kindje veilig in zijn of haar ledikantje. De slaapzak is geschikt voor alle seizoenen. In deze slaapzak kan je kindje lastig draaien en zich niet blootwoelen.

  37,95

  26,96

 • Quick view

  Jollein Spickle Slaapzak 4 Seizoenen

  In deze Jollein Spickle Slaapzak 4 Seizoenen zal je kindje heerlijk slapen. De slaapzak is voorzien van een uitneembaar binnenstuk, waardoor je de dikte van de slaapzak aan de seizoenen kunt aanpassen.

  64,95

  44,96

 • Quick view

  Jollein Snake Slaapzak

  In deze Jollein Snake Slaapzak ligt je kindje comfortabel in het ledikant of box. De slaapzak beschikt over een goed ademend vermogen zodat je kindje goed op temperatuur blijft. Je kan de slaapzak zowel in de winter als in de zomer gebruiken.
  29,95
 • Quick view

  Jollein Spot Slaapzak

  In deze Jollein Spot Slaapzak ligt je kindje comfortabel in het ledikant of box. De slaapzak beschikt over een goed ademend vermogen zodat je kindje goed op temperatuur blijft. Je kan de slaapzak zowel in de winter als in de zomer gebruiken.
  29,95
 • Quick view

  Jollein Whales Slaapzak 4 Seizoenen Ash Green

  In deze Jollein Whales Slaapzak 4 Seizoenen Ash Green ligt je kindje comfortabel en veilig in een ledikant of box. De slaapzak is gemaakt van hoogwaardig materiaal dat voor een optimaal slaapcomfort zorgt.
  46,95
 • Quick view

  Jollein Bloom Slaapzak

  In deze Jollein Bloom Slaapzak ligt je kindje comfortabel in het ledikant of box. De slaapzak beschikt over een goed ademend vermogen zodat je kindje goed op temperatuur blijft. Je kan de slaapzak zowel in de winter als in de zomer gebruiken.

  Normale prijs: 29,95

  Special Price 26,96

 • Quick view

  Jollein Whales Slaapzak 4 Seizoenen Pale Pink 110 cm

  In deze Jollein Whales Slaapzak 4 Seizoenen Pale Pink 110 cm zal je kindje comfortabel slapen. De slaapzak is voorzien van een uitneembaar binnenstuk, waardoor je de dikte van de slaapzak aan de seizoenen kunt aanpassen. Heel erg praktisch dus!
  64,95
 • Quick view

  Jollein Polar Slaapzak

  In deze Jollein Polar Slaapzak ligt je kindje comfortabel in het ledikant of box. De slaapzak beschikt over een goed ademend vermogen zodat je kindje goed op temperatuur blijft. Je kan de slaapzak zowel in de winter als in de zomer gebruiken.
  29,95
15 Resultaten
Trustpilot