Jollein slaapzakken

 

Zoek op deze pagina de fijnste Jollein slaapzak uit voor jouw baby. Elk product wordt met de grootste zorg en toewijding gemaakt. Jollein stelt grote eisen aan haar producten. De ontwerpers maakten elke Jollein baby slaapzak met dit doel voor ogen: zoveel mogelijk comfort voor je kindje. In een Jollein slaapzak komt je baby dan ook niets tekort. Bijna elke Jollein slaapzak voor je baby is gemaakt van katoen, soms van jersey katoen.

 

Lees meer...

Praktische en comfortabele details van Jollein babyslaapzakken

Praktische inzetbaarheid van haar producten heeft bij Jollein prioriteit. Jollein babyslaapzakken bevatten praktische details zoals een handige ritssluiting die meestal van boven tot onderen loopt. Dit maakt het verschonen van je kindje een stuk gemakkelijker. Een Jollein slaapzak voor je baby die je ook kunt gebruiken als inbakerdoek kan heel fijn zijn als je kindje steeds ongecontroleerde bewegingen met de armpjes maakt en daardoor niet goed kan slapen. Met zo’n Jollein slaapzakje baker je je kindje op een hele veilige manier in. De meeste Jollein babyslaapzakken was je gemakkelijk uit in de wasmachine, meestal op maximaal 30 of 40 graden. Meer informatie hierover vind je in de uitgebreide productbeschrijvingen op deze website. Ook na een aantal wasbeurten blijft een Jollein baby slaapzak vaak nog mooi.

 

Een Jollein baby slaapzak voor elk seizoen

Jollein maakt babyslaapzakken voor elk seizoen. Een 4-seizoenenslaapzak met afritsbare onderdelen gebruik je het hele jaar door. Andere Jollein babyslaapzakken gebruik je alleen in de winter of alleen in de zomer. Kies de meest geschikte slaapzak voor je baby uit voor dit moment. Plaats je bestelling online op Babypark.nl en profiteer van onze snelle levering. Bereikt jouw online order en betaling ons vandaag nog vóór 20.00 uur, dan bezorgen wij de Jollein baby slaapzak morgen al bij je thuis. Dit is natuurlijk alleen mogelijk als jouw bestelde Jollein baby slaapzak bij ons op voorraad is.Lees minder...
2 Resultaten
2 Resultaten