Little Dutch slaapzakken

 

Een slaapzak is een onmisbaar onderdeel van de babyuitzet. Babypark heeft de beste slaapzakken voor jou geselecteerd. Op deze pagina vind je mooie en comfortabele slaapzakken van Little Dutch, een merk dat wij je zeker aanraden.

Lees meer...

 

Wat Little Dutch bijzonder maakt

Little Dutch maakt kleurrijke baby- en kinderaccessoires voor baby’s en peuters. Dankzij de zachte kleuren en de rustgevende patroontjes, laten de producten zich onderling goed combineren. De Little Dutch slaapzakken zijn zowel trendy als tijdloos. Daarnaast zijn ze heel functioneel en voelen ze fijn aan voor je kindje.

 

Bestel online en profiteer

Doe je bestelling via deze webshop en profiteer van de laagste prijs garantie. Zie je elders een goedkopere Little Dutch slaapzak? Laat het ons weten, dan krijg je het verschil terugbetaald. Maar er zijn nog meer voordelen van online bestellen op Babypark.nl! Doe je op werkdagen voor 20.00 uur je bestelling en betaal je direct online, dan versturen wij het product nog diezelfde dag.

Lees minder...
17 Resultaten
 • Quick view

  Little Dutch Sunrise Zomer Slaapzak

  Deze stijlvolle Little Dutch Sunrise Zomer Slaapzak is ideaal voor de warmere zomermaanden. De rits sluit van boven naar beneden, op deze manier kan jouw kindje nooit zelf de slaapzak opendoen.
  29,95
 • Quick view

  Little Dutch Pure Zomer Slaapzak

  Deze stijlvolle Little Dutch Pure Zomer Slaapzak is ideaal voor de warmere zomermaanden. De rits sluit van boven naar beneden, op deze manier kan jouw kindje nooit zelf de slaapzak opendoen.
  28,01
 • Quick view

  Little Dutch Little Goose Zomer Slaapzak

  Deze stijlvolle Little Dutch Little Goose Zomer Slaapzak is ideaal voor de warmere zomermaanden. De rits sluit van boven naar beneden, op deze manier kan jouw kindje nooit zelf de slaapzak opendoen.

  Normale prijs: 29,95

  Special Price 28,01

 • Quick view

  Little Dutch Wild Flowers Zomer Slaapzak

  Deze stijlvolle Little Dutch Wild Flowers Zomer Slaapzak is ideaal voor de warmere zomermaanden. De rits sluit van boven naar beneden, op deze manier kan jouw kindje nooit zelf de slaapzak opendoen.
  29,95
 • Quick view

  Little Dutch Little Goose Winter Slaapzak

  De Little Dutch Little Goose Winter Slaapzak heeft afritsbare mouwen en biedt je kindje veel slaapcomfort. De slaapzak heeft een TOG waarde van 2,2 (lekker warm dus!) en kan worden gewassen in de wasmachine.

  Normale prijs: 44,95

  Special Price 38,21

 • Quick view

  Little Dutch Wild Flowers Winter Slaapzak

  De Little Dutch Wild Flowers Winter Slaapzak heeft afritsbare mouwen en biedt je kindje veel slaapcomfort. De slaapzak heeft een TOG waarde van 2,5 (lekker warm dus!) en kan worden gewassen in de wasmachine.
  47,95
 • Quick view

  Little Dutch Sailors Bay Winter Slaapzak

  De stijlvolle Little Dutch Sailors Bay Winter Slaapzak heeft afritsbare mouwen en biedt je kindje veel slaapcomfort. Het slaapzakje heeft een TOG-waarde van 2.5 en kan worden gewassen in de wasmachine.

  52,95

  39,95

 • Quick view

  Little Dutch Flowers & Butterflies Zomer Slaapzak Hydrofiel Roze

  De Little Dutch Flowers & Butterflies Zomer Slaapzak Hydrofiel Roze is ideaal voor de warme zomermaanden. De rits sluit van boven naar beneden, op deze manier kan jouw kindje nooit zelf de slaapzak opendoen.

  34,95

  27,95

 • Quick view

  Little Dutch Little Pink Flowers Zomer Slaapzak Donkerroze

  Deze Little Dutch Little Pink Flowers Zomer Slaapzak Donkerroze is ideaal voor de warmere zomermaanden. De rits sluit van boven naar beneden, op deze manier kan jouw kindje nooit zelf de slaapzak opendoen.

  Normale prijs: 32,95

  Special Price 28,01

 • Quick view

  Little Dutch Flowers & Butterflies Winter Slaapzak Roze

  De Little Dutch Flowers & Butterflies Winter Slaapzak Roze heeft afritsbare mouwen en biedt je kindje veel slaapcomfort. De slaapzak heeft een TOG waarde van 2.5 en kan worden gewassen in de wasmachine.

  52,95

  40,76

 • Quick view

  Little Dutch Flowers & Butterflies Zomer Slaapzak

  Deze stijlvolle Little Dutch Flowers & Butterflies Zomer Slaapzak is ideaal voor de warmere zomermaanden. De rits sluit van boven naar beneden, op deze manier kan jouw kindje nooit zelf de slaapzak opendoen.

  32,95

  27,95

 • Quick view

  Little Dutch Little Pink Flowers Winter Slaapzak Donkerroze

  De Little Dutch Little Pink Flowers Winter Slaapzak Donkerroze heeft afritsbare mouwen en biedt je kindje veel slaapcomfort. De slaapzak heeft een TOG waarde van 2.5 en kan worden gewassen in de wasmachine.

  52,95

  47,95

 • Quick view

  Little Dutch Pure Zomer Slaapzak Hydrofiel

  Deze stijlvolle Little Dutch Pure Zomer Slaapzak Hydrofiel is ideaal voor de warmere zomermaanden. De rits sluit van boven naar beneden, op deze manier kan jouw kindje nooit zelf de slaapzak opendoen.

  34,95

  27,95

 • Quick view

  Little Dutch Little Pink Flowers Slaapzak Hydrofiel

  De stijlvolle Little Dutch Little Pink Flowers Slaapzak Hydrofiel is ideaal voor de warme maanden. De rits sluit van boven naar beneden, op deze manier kan jouw kindje nooit zelf de slaapzak opendoen.

  34,95

  27,95

 • Quick view

  Little Dutch Sailors Bay Zomer Slaapzak Hydrofiel

  De stijlvolle Little Dutch Sailors Bay Zomer Slaapzak Hydrofiel is ideaal voor de warme zomermaanden. De rits sluit van boven naar beneden, op deze manier kan jouw kindje nooit zelf de slaapzak opendoen.

  34,95

  27,95

 • Quick view

  Little Dutch Sailors Bay Zomer Slaapzak

  Deze stijlvolle en praktische Little Dutch Sailors Bay Zomer Slaapzak is ideaal voor de warmere zomermaanden. De rits sluit van boven naar beneden, op deze manier kan jouw kindje nooit zelf de slaapzak opendoen.

  Normale prijs: 32,95

  Special Price 28,01

 • Quick view

  Little Dutch Pure Winter Slaapzak

  De Little Dutch Pure Winter Slaapzak heeft afritsbare mouwen en biedt je kindje veel slaapcomfort. De slaapzak heeft een TOG waarde van 2,2 (lekker warm dus!) en kan worden gewassen in de wasmachine.

  Normale prijs: 39,95

  Special Price 37,95

17 Resultaten
Trustpilot