Lodger slaapzakken

 

Geef je kindje een comfortabele Lodger slaapzak. Lodger besteedt de grootste aandacht aan comfort en gebruikt dan ook de fijnste materialen. In een Lodger baby slaapzak komt je kindje dan ook niets tekort. Onze Lodger babyslaapzakken zijn verkrijgbaar in allerlei aansprekende stofjes met leuke, vrolijke dessins. Kijk op deze pagina voor ons actuele aanbod.

 

Lees meer...

Het comfort van een Lodger slaapzak voor je baby

Een Lodger slaapzak voor een baby is gemaakt van materialen die heel prettig aanvoelen voor je kindje. De stofjes zijn vaak heel luchtdoorlatend, wat overmatig transpireren voorkomt. Sommige Lodger babyslaapzakken hebben lange mouwen en zijn speciaal voor de winter gemaakt, andere zijn mouwloos en vooral geschikt voor de zomer. Vaak verkopen wij ook Lodger babyslaapzakken voor pasgeborenen die zowel een slaapzak als een pyjama zijn. Zo’n slaapzak biedt vaak voldoende ruimte, zodat je kindje ook goed de beentjes kan blijven bewegen. Sommige van deze Lodger babyslaapzakken hebben krabwantjes, zodat je kindje zich niet per ongeluk kan krabben.

 

Het gebruiksgemak van Lodger babyslaapzakken

Lodger houdt niet alleen rekening met je kindje, maar ook met jou, als ouder. De slaapzakken zijn dan ook heel gebruiksvriendelijk. Lodger babyslaapzakken zijn meestal zodanig gemaakt dat je je kindje hierin gemakkelijk kunt verschonen. Wordt de Lodger slaapzak vies, dan was je deze gewoon even uit in de wasmachine. Lodger babyslaapzakken hebben alles wat je je maar wensen kunt: een uitstekende pasvorm, veiligheid én een aansprekend design. Wacht niet langer en bestel de Lodger baby slaapzak van jouw keuze online via onze webshop. Bij Babypark.nl profiteer je van onze laagste prijs garantie. Bereikt jouw online order en betaling ons vandaag nog vóór 20.00 uur, dan bezorgen wij de Lodger slaapzak voor je baby morgen al bij je thuis. Dit is alleen mogelijk als de Lodger baby slaapzak bij ons op voorraad is.Lees minder...
9 Resultaten
 • Quick view

  Lodger Botanimal Slaapzak

  De Lodger Botanimal Slaapzak zorgt ervoor dat je kindje veilig in het ledikant ligt. De slaapzak is gemaakt van zacht materiaal en heeft een perfecte pasvorm. Verder is de slaapzak wasbaar in de wasmachine.
  27,90
 • Quick view

  Lodger Empire Slaapzak

  De Lodger Empire Slaapzak zorgt ervoor dat je kindje veilig in het ledikant ligt. De comfortabele slaapzak is gemaakt van hoogwaardig materiaal, heeft een perfecte pasvorm en is wasbaar in de wasmachine.
  24,90
 • Quick view

  Lodger Botanimal Winter Slaapzak

  In de Lodger Botanimal Winter Slaapzak Mist kan je kindje veilig en comfortabel slapen. Daarnaast zorgt de slaapzak er voor dat je kindje goed op temperatuur blijft als het kouder wordt en zich niet blootwoelt.
  49,90
 • Quick view

  Lodger Newborn Solid Slaapzak Mt. 50/56

  De Lodger Newborn Solid Slaapzak Mt. 50/56 zorgt ervoor dat je kindje veilig in het ledikant ligt. De comfortabele slaapzak is gemaakt van hoogwaardig materiaal, heeft een perfecte pasvorm en is wasbaar in de wasmachine.
  24,90
 • Quick view

  Lodger Botanimal Slaapzak Mt. 50-56

  De Lodger Botanimal Slaapzak Mt. 50-56 zorgt er voor dat je kindje comfortabel en veilig kan slapen. De slaapzak is voorzien van handige krabwantjes aan de mouwen en een trekkoord aan de onderzijde.
  24,90
 • Quick view

  Lodger Hopper Am Fifties Dawn Mt. 68 / 80

  Handig en veilige slaapzak met een perfecte pasvorm, unieke rits met 3 sluiters en een gordelopening voor alle autostoelen.
  44,90
 • Quick view

  Lodger Empire Winterslaapzak

  De Lodger Empire Winterslaapzak zorgt ervoor dat je kindje veilig in het ledikant ligt. De comfortabele slaapzak is gemaakt van hoogwaardig materiaal, heeft een perfecte pasvorm en is wasbaar in de wasmachine.
  49,90
 • Quick view

  Lodger Solid Winter Slaapzak

  In de Lodger Solid Winter Slaapzak kan je kindje veilig en comfortabel slapen. Daarnaast zorgt de slaapzak er voor dat je kindje goed op temperatuur blijft als het kouder wordt en zich niet blootwoelt.
  44,90
 • Quick view

  Lodger Solid Slaapzak

  De Lodger Solid Slaapzak zorgt ervoor dat je kindje veilig in het ledikant ligt. De comfortabele slaapzak is gemaakt van hoogwaardig materiaal, heeft een perfecte pasvorm en is wasbaar in de wasmachine.
  24,90
9 Resultaten