Meyco slaapzakken

 

Laat je kindje slapen in een veilige en comfortabele Meyco slaapzak. De meeste Meyco slaapzakken zijn gemaakt van lekker zacht katoen. Dankzij de rits kun je je kindje in de slaapzak gemakkelijk verschonen. Meyco slaapzakken zijn meestal uitwasbaar op 30 graden.

 

Lees meer...

Extra veilige Meyco slaapzakken

Veel Meyco slaapzakken zijn zodanig gemaakt dat je kindje zich moeilijk kan omdraaien. Dit zorgt voor extra veiligheid. Ook kan je kindje zich in een Meyco slaapzak moeilijk blootwoelen of uit bed klimmen.

 

Over Meyco

Meyco is een merk van textielcollecties voor baby’s. Van het merk zijn zowel ledikantdekens als badcapes en accessoires voor de aankleding van de babykamer verkrijgbaar. Het is leuk om jouw Meyco slaapzak te combineren met andere Meyco textielproducten voor in de slaapkamer. Alles past dan mooi bij elkaar.Lees minder...
7 Resultaten
 • Quick view

  Meyco Panter Zomerslaapzak

  Met de Meyco Panter Zomerslaapzak ligt je kindje veilig in de ledikant. Met de slaapzak kan je kindje lastig draaien en moeilijker uit bed klimmen. Ook is de slaapzak voorzien van een handige ritssluiting.
  14,95
 • Quick view

  Meyco Fine Lines Zomerslaapzak

  Met de Meyco Fine Lines Zomerslaapzak ligt je kindje veilig in de ledikant. Met de slaapzak kan je kindje lastig draaien en moeilijker uit bed klimmen. Ook is de slaapzak voorzien van een handige ritssluiting.
  17,95
 • Quick view

  Meyco Sweet Triangle Winterslaapzak

  Met de Meyco Sweet Triangle Winterslaapzak ligt je kindje veilig in het ledikant. Met de slaapzak kan je kindje lastig draaien en moeilijker uit bed klimmen. Ook is de slaapzak voorzien van een handige ritssluiting.
  17,95
 • Quick view

  Meyco Feathers Zomer Slaapzak Jade

  Met de Meyco Feathers Zomer Slaapzak Jade ligt je kindje veilig in de ledikant. Met de slaapzak kan je kindje lastig draaien en moeilijker uit bed klimmen. Ook is de slaapzak voorzien van een handige ritssluiting.
  18,95
 • Quick view

  Meyco Panter Winter Slaapzak Neutral

  Met de Meyco Panter Winter Slaapzak Neutral ligt je kindje veilig in het ledikant. Met de slaapzak kan je kindje lastig draaien en moeilijker uit bed klimmen. Ook is de slaapzak voorzien van een handige ritssluiting.
  17,95
 • Quick view

  Meyco Little Clouds Zomer Slaapzak Grijs

  Met de Meyco Little Clouds Zomer Slaapzak Grijs ligt je kindje veilig in de ledikant. Met de slaapzak kan je kindje lastig draaien en moeilijker uit bed klimmen. Ook is de slaapzak voorzien van een handige ritssluiting.
  18,95
 • Quick view

  Meyco Panter Winter Slaapzak Roze

  Met de Meyco Panter Winter Slaapzak Roze ligt je kindje veilig in de ledikant. Met de slaapzak kan je kindje lastig draaien en moeilijker uit bed klimmen. Ook is de slaapzak voorzien van een handige ritssluiting.
  32,95
7 Resultaten