Snuz slaapzakken

De slaapzakken van Snuz zijn comfortabel en erg stijlvol. Je kindje blijft heerlijk op temperatuur in de Snuz slaapzak. En de Snuz slaapzak draagt natuurlijk bij aan een optimaal slaapcomfort. Bekijk het hele aanbod van Snuz gemakkelijk op Babypark.nl. In de uitgebreide productbeschrijving vind je meer informatie.

Lees meer...

Comfort van de Snuz slaapzak

Comfort is natuurlijk erg belangrijk wanneer je een slaapzak voor je kindje gaat uitkiezen. De Snuz slaapzak biedt dan ook voldoende comfort voor je kindje. Ook voelt de Snuz slaapzak heerlijk zacht aan wanneer je kindje in de Snuz slaapzak ligt. De Snuz slaapzakken zijn te verkrijgen in verschillende kleuren en prints. De Snuz slaapzakken stralen dan ook vrolijkheid uit en stijl door de leuke combinaties op de Snuz slaapzakken.

Kwaliteit van de Snuz slaapzak

De kwaliteit van de Snuz slaapzakken is erg goed. Dit komt door de hoogwaardige materialen waarvan de Snuz slaapzakken gemaakt zijn. Aan de voorkant zit een handige ritssluiting zodat je je kindje eenvoudig en snel kan verschonen als dit nodig is. In de slaapzak kan je kindje lastiger draaien, moeilijker uit bed klimmen en kan het zich niet blootwoelen. Op deze manier ligt je kindje dan ook veilig in bed. De Snuz slaapzakken zijn geschikt vanaf 6 tot 18 maanden.

Lees minder...
1 Resultaten
  • Quick view

    SnuzPouch Slaapzak 4 Seizoenen Cloud Nine 6-18 Mnd

    Met de SnuzPouch Slaapzak 4 Seizoenen Cloud Nine 6-18 Mnd ligt je kindje veilig in zijn of haar bedje. Ook is de slaapzak voorzien van een handige ritssluiting en voorkomt dat je kindje gemakkelijk uit bed kan klimmen.
    54,95
1 Resultaten
Trustpilot