Spreien & plaids

Een leuk sprei of plaid maakt de kamer van je kindje helemaal compleet. Leg bijvoorbeeld een sprei over het bed of over de bank. Het zal de kamer helemaal opvrolijken. Bestel vandaag nog een leuk sprei of plaid online via onze webshop en maak gebruik van onze aantrekkelijke bezorgservice.

Lees meer...

Voor een nieuwe look

Als je de stijl van de kamer iets wilt veranderen, kan een sprei of plaid wonderen doen. Met een sprei ziet de bank er totaal anders uit. Wil je later de kamer weer een andere look geven? Dan verwissel je de sprei of het plaid gewoon even.

Bijzondere decoratie

Doe ook eens iets bijzonders met een plaid. Zet bijvoorbeeld een ladder in de kamer neer en hang daar een klein plaid aan. Het is ook een leuk idee om een plaid opgevouwen op de leuning van een bank te leggen. Wij verkopen sfeervolle plaids die je hiervoor heel goed kunt gebruiken.

Lees minder...
2 Resultaten
 • Quick view

  Covers & Co Palmero Plaid 130 x 170 cm

  Het Covers & Co Palmero Plaid 130 x 170 cm is een must-have voor een vrolijke kinderkamer! Het stijlvolle plaid is voorzien van een unieke print en is gemaakt van hoogwaardig materiaal.

  29,95

  24,95

 • Quick view

  Covers & Co Saren Plaid 130 x 170 cm

  Het Covers & Co Saren Plaid 130 x 170 cm is een must-have voor een vrolijke kinderkamer! Het stijlvolle plaid is voorzien van een unieke print en is gemaakt van hoogwaardig materiaal.

  29,95

  20,95

2 Resultaten